Сигурен съм, че има нещо в теорията за храните, с които сме свикнали.. Иначе преди време гледах филм по дискавъри, за подобна теория, но там бяха я глобализирали, едва ли не от произхода на човечеството и развиваха тези, че хляба и млечните продукти май, били открити и добавени последни в менюто ни през човешката еволюция и все още не сме се били приспособили генетично към консумация им.. Па аз си ям по половин хляб на ядене и минимум 100-150 гр.сирене, и нито съм 100 кила, нито кръвно вдигам, та според мен малко са се пообъркали с тия теории.
.. Ей ся ще опукам един пакет без ГМО, холестерол и транс мазнини пък да видим..
.. Ей ся ще опукам един пакет без ГМО, холестерол и транс мазнини пък да видим..