Повечето хора се оплакват от лютото "на изхода".
Черен дроб по-малко боли, но е много по-сериозно! Ако имаш съмнения, че болката е тъдява, мини един контролен, че да не си прецакаш и пиенето на биричка...
Доскоро не ядях люто, но ходих на ремонт и вече мога. Открих, че пукането на чушлета е най-лесно на тиган в малко олио - опичат се равномерно и няма лют дим. А, и стават за секунди. После се задушават и според настроението се белят или направо в бурканчета с марината. Все пак внимавам с лютото и спазвам съвета на доктора да наблягам на сосчето, а не на твърдото от буркана - на вкус е еднакво люто, но вредата за организма не е еднаква.
Черен дроб по-малко боли, но е много по-сериозно! Ако имаш съмнения, че болката е тъдява, мини един контролен, че да не си прецакаш и пиенето на биричка...
Доскоро не ядях люто, но ходих на ремонт и вече мога. Открих, че пукането на чушлета е най-лесно на тиган в малко олио - опичат се равномерно и няма лют дим. А, и стават за секунди. После се задушават и според настроението се белят или направо в бурканчета с марината. Все пак внимавам с лютото и спазвам съвета на доктора да наблягам на сосчето, а не на твърдото от буркана - на вкус е еднакво люто, но вредата за организма не е еднаква.