Така, както ми я обяснявате и доколкото съм способен да разбирам.....отчаян съм. Излиза, че я правя перфектна, хахааа.
Между врялата и замразената, разликата е само в агрегатното състояние и температурата, нали?
Чесън си е задължително, а както казва Кака, другото е доувкосяване с още чесън, оцет и люто.
Толкова просто, а толкова вкусно............
Понеже не може да се случи да отглеждам и запачавам Гошко или Гиргина, купувам си частите за пача. За напред ще имам на акъл да търся от домашен производител, както и за кесийките у фризера.
Между врялата и замразената, разликата е само в агрегатното състояние и температурата, нали?
Чесън си е задължително, а както казва Кака, другото е доувкосяване с още чесън, оцет и люто.
Толкова просто, а толкова вкусно............
Понеже не може да се случи да отглеждам и запачавам Гошко или Гиргина, купувам си частите за пача. За напред ще имам на акъл да търся от домашен производител, както и за кесийките у фризера.