Съвети за начинаещи готвачи.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед яну 31, 2021 6:10 pmТрифон П.Трифонов написа:
Дали да я стопля?!!!???!!!??????????!!!!!!!!!!!!
Грозно, много грозно... По цвета съдя, че е била твъъърде гъста :-)
Като я взема от мама (тя оперира с тенджерата под налягане), я стоплям, добавям сол, оцет и чесън и, това е важен момент, си я разсипвам в подходящи съдове. Като стегне, само топвам купата в гореща вода и обръщам.... ако искаш красива сервировка, в купата първо наслагай малко магданоз на ситно или няколко цели листенца и внимателно залей. Као стегне, допълни ... Та, като обърна тази красота, та като я нарежа... Ох...
На снимката е друго, но принципът е този.
Ооох, тези дни ще е
Изображение

Изображение
нед яну 31, 2021 6:50 pmn_a написа:
нед яну 31, 2021 6:10 pmТрифон П.Трифонов написа:
Дали да я стопля?!!!???!!!??????????!!!!!!!!!!!!
Грозно, много грозно...
Изображение
Добре де, приемам критиката, но само от естетическа гледна точка. Пък и набързо я сглобих де- от тенджерата, с черпака и......видно е че на подсъзнателно ниво съм решил да е топла.
Ако е рядка, омазването няма да е толкова качествено.
А ти, на твойто художествено произведение, другия път да му сложиш седем резенчета!
Малко подробности по сготвянето, ако може!

А, като мъфини мога ли да оформям? Сабалям съм пред патентното.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед яну 31, 2021 6:58 pmТрифон П.Трифонов написа:

Грозно, много грозно...
Туй беше, щото за нас няма, не че произведението е грозно. Ма как можа да помислиш! Чиста мий завистта, не грозна :-)
За патента, не чакай до сабайлям, ми по интернет подавай веднага
Ха-ха-ха
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед яну 31, 2021 6:58 pmТрифон П.Трифонов написа:

А, като мъфини мога ли да оформям? Сабалям съм пред патентното.
Питай Гугъл за aspic :drinkers:
kuger - майстор
Закъснях, ето и моята медуза Горгона:
Прикачен файл:
IMG_20210201_135627 (1077 x 807).jpg
вт фев 02, 2021 2:01 pmkuger написа:
Ох котьооо!!! Другия път и аз съм намислил да сервирам като Кака.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ох леле, ох мале
https://lakomnik.bg/%D1%81%D0%B2%D0%B8% ... ws453.html
Туй е извърлянето на водата не го баш вярвам
kuger - майстор
Не баш за тук, ама не ми се пускаше нова тема.
Това от днес:
Прикачен файл:
IMG_20210202_201249 (807 x 1077).jpg
Цял джолан с кожата. Бавно готвене, цели 7 часа на 100 градуса, после запечено отгоре без капак.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
вт фев 02, 2021 8:25 pmkuger написа:
Не баш за тук, ама не ми се пускаше нова тема.
Това от днес:
IMG_20210202_201249 (807 x 1077).jpg
Цял джолан с кожата. Бавно готвене, цели 7 часа на 100 градуса, после запечено отгоре без капак.
Браво. Да вий сладко! :-)

Тема "Пачата на Баба и ще получи ли тя якологична норма EURO 21" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: