Въййй, тука е ставала една...мътна и кървава.
Както всяка година, ще слагам зелето. Тая малко окъснях, ама пък всяка година чета. То пък за къде да бързам, с тия безалкохолни пости?! Не пия, нервен съм, свадлив кавгаджия- не ставам за гости.
Вярно, духане му е майката и майстори много, ама колко знаят, че дрождите са анаеробни животинки, Силенцио. Живеят без кислород, кльопат захар и пръцкат въглероден двуокис.
Бръме, не е вкислителен процеса.
И аз съм духал, че по набързо от претакането.
По натам се изхитрих с помпичка за аквариум и таймер.
Тази година само ще го наредя и залея с готова саламура. Да видим!
Наще сортове зеле имали по високо съдържание на захар, което е добре за дрождите, добре за ферментацията, добре и за ракийката.
Както всяка година, ще слагам зелето. Тая малко окъснях, ама пък всяка година чета. То пък за къде да бързам, с тия безалкохолни пости?! Не пия, нервен съм, свадлив кавгаджия- не ставам за гости.
Вярно, духане му е майката и майстори много, ама колко знаят, че дрождите са анаеробни животинки, Силенцио. Живеят без кислород, кльопат захар и пръцкат въглероден двуокис.
Бръме, не е вкислителен процеса.
И аз съм духал, че по набързо от претакането.
По натам се изхитрих с помпичка за аквариум и таймер.
Тази година само ще го наредя и залея с готова саламура. Да видим!
Наще сортове зеле имали по високо съдържание на захар, което е добре за дрождите, добре за ферментацията, добре и за ракийката.