Тук нещата са - няма съ плашиш.
Тя бяла риза са аеробни бактерии. И най-вероятно са от кислорода.
Щом си ги обрал добре че иначе ако останат много от тях развалят вкуса на чорбата.
Не знам как си ги обирал. Аз (когато са ми се появявали) ги обирам с марля.
Слагаш отгоре на чорбата един слой и бялото полепва по него. Внимателно вадиш и изхвърляш.
Така няколко пъти.
Сега щом зелето и чорбата ти харесват пресичаш с калиев сорбат, претакаш 2-3 пъти и тва е.
Да ти е сладко.
Тя бяла риза са аеробни бактерии. И най-вероятно са от кислорода.
Щом си ги обрал добре че иначе ако останат много от тях развалят вкуса на чорбата.
Не знам как си ги обирал. Аз (когато са ми се появявали) ги обирам с марля.
Слагаш отгоре на чорбата един слой и бялото полепва по него. Внимателно вадиш и изхвърляш.
Така няколко пъти.
Сега щом зелето и чорбата ти харесват пресичаш с калиев сорбат, претакаш 2-3 пъти и тва е.
Да ти е сладко.