• 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 80
Съвети за начинаещи готвачи.
Andri01 - майстор
:lol: :lol: :lol:
nilro - специалист
Устойчиви на корозия керамични лагер и вал за осигуряване на тиха работа и издръжливост.
Мултифункционална водна помпа SICCE Multi 3000, 12V, 3000l/h
Не се карайте за едно зеле!
Хубава вечер!
hidrazin - майстор
пон окт 31, 2022 8:09 pmnilro написа:
Устойчиви на корозия керамични лагер и вал за осигуряване на тиха работа и издръжливост.
Мултифункционална водна помпа SICCE Multi 3000, 12V, 3000l/h
Не се карайте за едно зеле!
Хубава вечер!
Супер! Е те това се искаше. Да ти стане хубаво и вкусно зелето.
А онези двамата трола ги остави. Тях оня "горе" ги "погалил" по кратуните... :-D
:partyman:
kr1100 - майстор
Ега ти помпата и скъпотията за едно зеле..Ся и зиправител или акумулатор за помпата ...
1 дебел маркуч дп дъното на бидона с марля за цедка. 1 път засмукваш и източваш в кофа. Като се напълни кофата набиваш 1 масур в маркуача и изливаш кофата в бидона .После вадиш масура и пак пълниш кофата. Та така няколко пъти - така са правели нашите бащи, дядовци ...
gogo7777 - майстор
нед окт 30, 2022 8:14 pmAndri01 написа:
От завист го правят. :partyman:

Не е от завист....става въпрос за окисляване "ръжда".....като бъркаш постоянно зелето, ще получиш кисела БОЗА.... :wink:
nilro - специалист
Зелето е на вилата.
Сега махнах джуркането по изгрев и оставих само 30 минути всяка вечер.
В събота ще видя как върви и ако усетя нещо нередно ще го направя само по 5 минути на ден.
hidrazin - майстор
пон окт 31, 2022 9:04 pmgogo7777 написа:
нед окт 30, 2022 8:14 pmAndri01 написа:
От завист го правят. :partyman:
Не е от завист....
Нищо не разбра. От завист е. Завижда глухото овчарче... :lol:
Както и да е.
Наистина постоянното джуркане не е желателно. Ама хич.
Но в неговия случай май няма да вкара прекалено много кислород.
:partyman:
chapara - майстор
Такива големи ташаци отдавна не бях виждал, ма някой няма да яде зелето, а междуташачието😁🤣
silent - майстор
Един дебел маркуч на дъното....ма не за източване а за духане....надухваш го няколко пъти докато се разпени ...бързо и лесно и накрая и вкусно зеле....абе с две думи духане му е майката...с правилно духане всичко се постига...даже и кисело зеле...
chapara - майстор
вт ное 01, 2022 9:18 pmsilent написа:
Един дебел маркуч на дъното....ма не за източване а за духане....надухваш го няколко пъти докато се разпени ...бързо и лесно и накрая и вкусно зеле....абе с две думи духане му е майката...с правилно духане всичко се постига...даже и кисело зеле...
Казах ли Ви, духане му е мамата :lol:
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 80

Тема "Кисело зеле" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: