пон май 19, 2025 9:59 pmbigdragon написа: То когато дойде "оная" с косата няма спасение...И ко кат доди
Двама бири и уркестрото да фири

пон май 19, 2025 9:48 pmhidrazin написа:Добра е тая другарка, ама ако се завърти някоя къртица из поляната и .... спукана и е работата! На такъв гладък терен и аз мога с косата.пон май 19, 2025 9:12 pmТрифон П.Трифонов написа: Ако го намериш със звук, еротиката ще е пълна.Не мога да го намеря със звук.....
пон май 19, 2025 9:57 pmТрифон П.Трифонов написа: Ааа, такива ше ме остаят без риза на гърбината!Съжалявам но нямаш право на избор. ДОРИ и с ИЗБОРИ.
Ако от изборите зависеше нещо, щяха да ги забранят.Ноооо... пък бил казал друго, ама то не важи както за БГ. така и за ЕС.
пон май 19, 2025 10:23 pmhidrazin написа:Мека и рохкава може да са ако са таман изградени! Я иди след една седмица или след като ги е навалял дъжд да видиш, направо спира моторната косачка. А и не вадят само пръст, даже май ако има камъчета дето им пречат, първо тях вадят!пон май 19, 2025 10:06 pmDjack написа: Добра е тая другарка, ама ако се завърти някоя къртица из поляната и .... спукана и е работата!Къртичините стандартно са мека, рохкава пръст без камъни.
Те хайванчетата не са толкова прости.
Тааа... хич няма да озори каката.
![]()
пон май 19, 2025 10:53 pmhidrazin написа:Моооре..... ще ме спука не ами...!?! Само да ме хвърли възнак, връз тая морава, спукана ми е работата!пон май 19, 2025 10:30 pmDjack написа: ... направо спира моторната косачка."Моторната косачка" - е те тук е заровено кучето. Тя каката не е женчо с моторна косачка бре!![]()
Шъ ТА спука бре ...![]()
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: