пет юни 06, 2025 6:08 pmn_a написа: Но ситуацията ми е чудничка. Колегата си е писал телефона, питащият го игнорира и си оставя своя, колегата на свой ред го игнорира и повторно си оставя своя...Когато някой, който иска услуга или стока от теб иска да говорите е логично да поиска твоите координати и да се свърже с теб. Знаеш ли кога ще се обадя на някой който ме търси през второ лице или през форума и си е оставил телефона. Точно никога. Аз нямам никакъв зор, но не си и крия номера.
пет юни 06, 2025 7:38 pmESPACE написа:???пет юни 06, 2025 6:08 pmn_a написа: Но ситуацията ми е чудничка. Колегата си е писал телефона, питащият го игнорира и си оставя своя, колегата на свой ред го игнорира и повторно си оставя своя...Когато някой, който иска услуга или стока от теб иска да говорите е логично да поиска твоите координати и да се свърже с теб. Знаеш ли кога ще се обадя на някой който ме търси през второ лице или през форума и си е оставил телефона. Точно никога. Аз нямам никакъв зор, но не си и крия номера.