• 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
ESPACE - майстор
пет юни 06, 2025 6:08 pmn_a написа:
Но ситуацията ми е чудничка. Колегата си е писал телефона, питащият го игнорира и си оставя своя, колегата на свой ред го игнорира и повторно си оставя своя...
Когато някой, който иска услуга или стока от теб иска да говорите е логично да поиска твоите координати и да се свърже с теб. Знаеш ли кога ще се обадя на някой който ме търси през второ лице или през форума и си е оставил телефона. Точно никога. Аз нямам никакъв зор, но не си и крия номера.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет юни 06, 2025 7:38 pmESPACE написа:
пет юни 06, 2025 6:08 pmn_a написа:
Но ситуацията ми е чудничка. Колегата си е писал телефона, питащият го игнорира и си оставя своя, колегата на свой ред го игнорира и повторно си оставя своя...
Когато някой, който иска услуга или стока от теб иска да говорите е логично да поиска твоите координати и да се свърже с теб. Знаеш ли кога ще се обадя на някой който ме търси през второ лице или през форума и си е оставил телефона. Точно никога. Аз нямам никакъв зор, но не си и крия номера.
???
ESPACE - майстор
Колегата правещ капаните ДЪРЖИ да го потърсят и аз напълно го разбирам. На теб кое не ти стана ясно?
wpw - специалист
пет юни 06, 2025 7:54 pmESPACE написа:
Колегата правещ капаните ДЪРЖИ да го потърсят и аз напълно го разбирам. На теб кое не ти стана ясно?
Само да уточня, аз му звънях, но не си вдигна телефона, затова оставих моя номер да ми се обади, когато реши. След като се чухме, всичко е наред и си получи капаните!
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38

Тема "сляпо куче (spalacidae)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: