• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 23
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
CnapKu - специалист
Изображение

аз имам ето такава, но не е вълнообразна .. а си е право острието... дали ще стане с нея или трябва да си взимам такава :?
W123 - специалист
Трябва да е много остра иначе ако е нов и слаб райграса ще го повреди.А и тази е малко неудобна.Ако е някакъв ментак можеш да й огънеш дръжките повечко.
CnapKu - специалист
Днес ще я снимам и ще снимам и тревата :) за да дадете съвети :roll:
CnapKu - специалист
Ами ето на кратко :) има ги ножиците .. има и тревата която е почти на месец има и такава която е на около 2 седмици. Кажете съвет дали трябва да се коси вече или не :) и съвет за туко що показалата се :) Снимах и плевелите които се появяват кажете с какво да ги пръскам и какво да ги правя :( :?

Прикачен файл

IMG_1993a.jpg
Ето тревицата :)
IMG_1993a.jpg (212.17 KиБ) Видяна 38013 пъти

Прикачен файл

IMG_2002a.jpg
IMG_2002a.jpg (188.97 KиБ) Видяна 38013 пъти

Прикачен файл

IMG_2004А.jpg
IMG_2004А.jpg (185.61 KиБ) Видяна 38013 пъти

Прикачен файл

IMG_2001.jpg
Плевелите
IMG_2001.jpg (236.95 KиБ) Видяна 38013 пъти

Прикачен файл

IMG_1997а.jpg
IMG_1997а.jpg (124.74 KиБ) Видяна 38013 пъти
dmi - специалист
абе аз исках да насадиме домати или крастевици че в по-голямата си част парцела е южен но нямаше да се приеме добре от клиентите. Някой ден и аз ще сложа снимки да видите за какъв плевел тава въпрос. Само някой ако знае да каже с какво се тори за да расте по-бързо?
CnapKu - специалист
Ето какво сътворих :? Дали не му разказах играта или това е нормално ? :roll: От тук натам .. какво да го правя ?

Прикачен файл

IMG_2019a.jpg
Ето какво сътворих
IMG_2019a.jpg (172.95 KиБ) Видяна 27869 пъти
dmi - специалист
за колк време стана толкова голяма? и колко пъти си я косил?
CnapKu - специалист
Не знам за коя снимка говориш .. първите са преди първото косене а псоледната снимка е след първото косене и валиране :? Чудя се дали трябва да е такъв ефекта :?
W123 - специалист
Eeeee,aма трябваше да извикаш комшията...Нещо ти се е свидило да я "окръцаш" :-D
Супер е...сега след два-три дена ще се изправи.Само че до стената трябваше да я орежеш по-здраво.Айде другата събота пак...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 23

Тема "Райграс" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: