съб апр 13, 2019 7:35 amТрифон П.Трифонов написа: ... после искам сам да се порицаеш, форумно...Я сега си прочети ТОЗИ ПОСТ който като го четеш почваш да мислиш че потопяемата Gardena 1740-20 става. Ми не става.
И не само аз го разбрах така:
пет апр 12, 2019 4:05 pmanimi2006 написа: Т.е. тази, потопяемата, на Гардена става? Така ли?Също и тези ти писания:
пет апр 12, 2019 6:50 amТрифон П.Трифонов написа: E да де, поплавъка пада и сработва, че да не работи на сухо.И то след като вече беше писано че "Кладенецът е дълбок 6,2 м. и ще се полива на около 10 - 15 метра нагоре."
Ако мислиш, че може още да източваш, може да я спуснеш още малко или прочети инструкцията за настройка на поплавъка. Така ще изключва по късно.
Та след като внесе тези обърквания в темата не знам кой трябва да се извинява и порицава??? (Ако има мъничко чест)

Разбира се че няма проблем да се вади вода с центробежна помпа пусната в кладенец с огледало на 22-23 метра.
С повечето центробежни помпи, включително и боклукчавите ... докато накрая не разбереш какво се случва с тях при тая влага долу...
...жув и здрав!