• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 86
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
ZMeyGorianin - майстор
Функционално изглежда за тези пари. Смятам да взема един. Дано не са свършили!
Най-отдолу на скалата тези 70% какво означават?
kuger - майстор
ZMeyGorianin написа:
Функционално изглежда за тези пари. Смятам да взема един. Дано не са свършили!
Най-отдолу на скалата тези 70% какво означават?
Май доста ще си позакъснял, чакай следваща промоция, ако пуснат.
Това 70% е част от времето, настроено за поливане, т.е. грубо при настроено време за работа 3 часа, 70% е около 2 часа. Може да се настройва и над 100%. Предполагам е за бъз реглаж на времето за поливане.
hidrazin - майстор
Че колко струва тази уйня ако не е на "примоция" ? Датчик за дъжд струва около 50 лева.
:partyman:
kuger - майстор
hidrazin написа:
Че колко струва тази уйня ако не е на "примоция" ? Датчик за дъжд струва около 50 лева.
Ми, не`нам :-D На примоция толкова я пуснаха.
Начи, за да полива, трябва входа за датчика да е на късо. Кофти, трябва схема, тя ще иска захранващи тоци... Май ще карам с кламера и ще поливам в дъжда :-D Мислех, че ще мина с два електрода, ама не.
hidrazin - майстор
Каква схема и какви тоци бре? :-D Датчика за дъжд е напълно механичен и не ще тоци. Ама вместо да давам 50 лева (или повече) за такава играчка си взех истински програматор за 6 кръга. Вярно че трябват и клапани ама поне са един цол, имат приличен дебит и си имат регулатори на дебита. Та с един програматор си поливаш всичко - трева, зеленчук ... Пък и спестяваш от батерии. :shock:
kuger - майстор
hidrazin написа:
Каква схема и какви тоци бре? :-D Датчика за дъжд е напълно механичен и не ще тоци. Ама вместо да давам 50 лева (или повече) за такава играчка си взех истински програматор за 6 кръга. Вярно че трябват и клапани ама поне са един цол, имат приличен дебит и си имат регулатори на дебита. Та с един програматор си поливаш всичко - трева, зеленчук ... Пък и спестяваш от батерии. :shock:
Благодаря, че ме подсети :prayer: Една чашка от реле за дестилатор, микропревключвател и съм в играта.
Не ми е нужен такъв програматор за моята градинка /магаре няма място да се отъркаля/. Зора ми е, когато идвам по твоите места, че имам рода по него край, да полива вместо мен, ден до четири.
hidrazin - майстор
Не знам колко ще е удачно това с чашката. Оригинално вътре са с шайби от естествена кожа надянати на една шпилка. Като се намокрят се раздуват и обратно при изсъхване. Една лостова система движи магнит към рид ампула. Ключетата не обичат влага. :-D
kuger - майстор
Може и цялата система от релето за дестилатора да ползвам, с живачната ампула. Само не съм пробвал дали ще работи поставена обратно, да изключва при пълна чашка. Имам и едни крайни микро от австрийски задвижки, те са водозащитени, но, май са по-серт за включване. Ще се пробва, без това в това скапано време няма какво да се прави.
s_toshkov - специалист
nakatasan написа:
Има преходници, отиваш в тръбарски магазин и казваш двата размера, би трябвало да са стандартни и да има преходници, за да се свържат. Като цяло от цолови размери не разбирам.
Кажете моля ви къде има такива магазини във Варна , или верига магазини където мога да открия такива преходници
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 86

Тема "Въпроси за изграждане на капково напояване за градина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: