Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
съб юли 15, 2023 5:06 pmcwetalin написа:
съб юли 15, 2023 12:45 pmТрифон П.Трифонов написа:
И Цветалин продължава само да наднича, хахаааа! Не споделя към Каква
Към FS 120. Никой не каза лоша дума за сега. Тези японските ко да ги правя като им стане нещо, де да им търся сервиз. На Щил сервизи има доволно количество.
Добър избор.
Досега лоша дума не съм чул ни за най евтината им, ни за най скъпата.
Въпреки всичко, бих "изневерил" с една японка.
Драгозов е сериозен човек.
vlax - майстор
На Щил сервизи има доволно количество.
Дано не им попадаш в ръцете,особено гаранционно.
:partyman:
съб юли 15, 2023 5:26 pmТрифон П.Трифонов написа:
съб юли 15, 2023 12:45 pmТрифон П.Трифонов написа:
И Цветалин продължава само да наднича, хахаааа! Не споделя към Каква
Към FS 120. Никой не каза лоша дума за сега. Тези японските ко да ги правя като им стане нещо, де да им търся сервиз. На Щил сервизи има доволно количество.
Добър избор.
Досега лоша дума не съм чул ни за най евтината им, ни за най скъпата.
Въпреки всичко, бих "изневерил" с една японка.
Драгозов е сериозен човек.
Без лоши чувства за ECHО-то. Още по-малко за продавача им. Изглеждат много добре на показатели, мощни, леки. Ама както казах, Щил имат сервиз във всеки град. Не знам японските къде и кой може да ги прави. А и ако сега има, дали след 5 или 10 години ще има кой да внесе части за тях.
За Щил гледах и леката серия. Ми то 56 е на цена 730, 120 е на цена 850. Ще ги преживеем тези 120 лева някак си.

Излизат ми някакви "немски" "KraftWorld" на 120 лева, 75 кубика, 4 конски сили, срашна работа. Някой пробвал ли ги е?
vlax - майстор
съб юли 15, 2023 5:43 pmcwetalin написа:
... Ама както казах, Щил имат сервиз във всеки град...
Не се заблуждавай,гаранционно в моя град учтиво ми отказаха и ме пратиха в другия град от където съм я купил.Марката е хубава/това за Трифун/.Но политиката им у нас е лоша. :-D
съб юли 15, 2023 5:43 pmcwetalin написа:
.....
Излизат ми някакви "немски" "KraftWorld" на 120 лева, 75 кубика, 4 конски сили, срашна работа. Някой пробвал ли ги е?
Не.
Писах и аз за тоя звяр, но никой не се похвали да го е укротил.
Тва ше е като CR 500.
емовлаха - специалист
съб юли 15, 2023 4:04 pmТрифон П.Трифонов написа:
Даже и курс по резачки имаше, хахааааа!
Не е лошо хорото дето спомена, голяма вероятност има да си го чул/играл под съпровод на духов оркестър което е характерно за Северозапада! Има доста яки хора но не всеки може да подскача на тях 2/4 умея и ги играя както и останалите :) Не зная да има обучение в Монтана, не съм минал през таково нямам си на идея как и преминава, каква екипировка се изисква за преминаването на обучение и за колко време е валидно ! Имах професионален лиценз който всяка година трябваше да подновявам, 2 пъти съм късан на теория/писмено заради езиковата бариера, вече за екипировката... 98 година го изкарах лиценза 3 години го подържах, така, че нямам не ми и трябва, не е част от настоящето :) Вече при теб са други нещата
Днес влязох в ЛИДЛ и си взех тяхната коса. Има нож, корда, верижен трион за клони и храсторез. Предполагам че няма да е кой знае какво, но имат 3 години гаранция... Като я пробвам ще докладвам.
Soviet_Soldier - специалист
пон юли 17, 2023 10:57 amcwetalin написа:
Днес влязох в ЛИДЛ и си взех тяхната коса. Има нож, корда, верижен трион за клони и храсторез. Предполагам че няма да е кой знае какво, но имат 3 години гаранция... Като я пробвам ще докладвам.
Класическа (почти) китайска моторна коса. Имайте предвид, че ако косите много с тая D образна дръжка, никак не е удобно. Тоя тип коси са за довършителни дейности, а за косене на големи площи са подходящи моделите с велосипеден тип дръжки.

Изображение

Иначе със здраве, дълго и безпроблемно ползване пожелавам!
Последна промяна от Soviet_Soldier на пон юли 17, 2023 1:23 pm, променено общо 1 път.
vlax - майстор
Честито и безаварийни.
Да не би аз да съм ти повлиял за избора,че изведнъж захвърли Щил? :-D
Китайка като всяка друга,върши работа,само гледай да нея прегряваш,особено сега в тези жеги.
емовлаха - специалист
пон юли 17, 2023 10:57 amcwetalin написа:
Гаранцията няма да ти коси тревата/ със този захват дето е изпълнението нямам си на идея дали ще ти е удобен! Внимавай със издънките ако ползваш 3т нож/диск от комплекта и не издувай двигателя на пълна газ когато косиш със диск ! Изненада ме със избора си... Честито и безаварийно !

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: