Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
емовлаха - специалист
вт мар 10, 2026 10:19 ammobilka написа:
хуска е топ цена ,не е ли китайска сглобка или бъркам модела
Цветомир я има и може да сподели ако гледа тайно темата
Шведска е ако не бъркам
За ECHO SRM-3021 Драгозов може да ти каже какво що, също и ги продава
Не съм и аз видял негативни мнения
вт мар 10, 2026 12:55 pmdragozow написа:
Вероятно е от някоя стара кампания, там така се процедира, награбваш се и после ги продаваш тънко.
Гледам цените при някой модели триони на Хускварна леко дръпнаха на горе
dragozow - майстор
Не знам, при мен не са мръднали поне. Echo-то е произведено в Япония, системата HIGH TORQUE отвява от всякъде 535, има 5 години гаранция. Не виждам причина да се купи 535, освен ако е на някаква много по-добра цена.
dragozow - майстор
Относно кампанията, 3021 ще е на такава цена, каквато така или иначе ще направя ако някой от вас ми звънне.
Цветомир Димитров - специалист
535 e съвършената машина-достатъчно лека,да може да биеш цял ден декари,достатъчно мощна да се справи със запуснат двор,ако рядко се коси в годината,случи ми се да припаля 545rx,ами тежичка си е.Ако 2.7 корда с оригиналната глава не устройва собственика,винаги можеш да бодне Т45х,3мм корда и мача за треволяците приключва.Силно препоръчвам :)
Здравейте ! Преди малко се регистрирах във форума,понеже и аз съм пред избор на нова моторна коса и прочетох доста от коментарите в темата относно избора на марка и модел,но съм се спрял конкретно на този ECHO SRM-3021TES.До сега съм ползвал едно китайче 5-6 години и съм доволен като цяло,но преди няколко дена един приятел ми предостави неговата по-старичка хускварна и разликата е огромна във всяко отношение,даже не усетих умора и главата да ми бръмчи след като приключих с косенето.Може ли мнение за модела,който съм си харесал ако някой ползва такъв или друг на бранда!!! :tonqe:
емовлаха - специалист
съб апр 11, 2026 7:26 pmport_royal написа:
До сега съм ползвал едно китайче 5-6 години и съм доволен като цяло,но преди няколко дена един приятел ми предостави неговата по-старичка хускварна и разликата е огромна във всяко отношение,даже не усетих умора и главата да ми бръмчи след като приключих с косенето :tonqe:

Бързо се свиква със хубавото :)
pavelvasilev - специалист
От години ползвам бензинов тример на Хускварна на село - RS 553 , винаги използвам предпазителя, гледам че масово косят без предпазителя и така има по-широк обхват от кордата, има ли реална полза ако реша да кося без предпазител, очила задължително ползвам?
dragozow - майстор
Използвай го, освен че ограничава дължината на кордата на колкото трябва предпазва теб. Очилата не винаги са достатъчни за защита, защото пазят само очите, но не и лицето. Шлем, ботуши и ръкавици са достатъчни.
съб апр 25, 2026 6:46 amdragozow написа:
Използвай го, освен че ограничава дължината на кордата на колкото трябва предпазва теб. Очилата не винаги са достатъчни за защита, защото пазят само очите, но не и лицето. Шлем, ботуши и ръкавици са достатъчни.
Мерси Калояне, машинката ти ми служи безупречно години (пу-пу) да не я урочасам, така и ще направя, макар че се изкушавах да пробвам без предпазителя, като гледам тия по парковете масово и с каква лекота косят без предпазителите им...
съб апр 25, 2026 7:30 ampavelvasilev написа:
съб апр 25, 2026 6:46 amdragozow написа:
Мерси Калояне, машинката ти ми служи безупречно години (пу-пу) да не я урочасам, така и ще направя, макар че се изкушавах да пробвам без предпазителя, като гледам тия по парковете масово и с каква лекота косят без предпазителите им...
Ето снимки от село, вижте каква джунгла става когато мине един месец през пролетта без да съм окосил, така заварвам всеки път когато имам възможност да отида и окося ударно в рамките на един ден:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Мястото хич не е малко, но е с денивелации, много дървета, храсти, камънаци не е като да косиш равна полянка само с трева, правя го сам, децата ни са малки още за да ми помагат, сина е втори клас, ще мине време докато може да ми помага за село, дотогава и сам воина е воин, та затова се питах дали без предпазител ще е по-бързо и леко...

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: