пет май 22, 2026 11:22 pmvlax написа: ...Не можеш да убедиш kr1100,не се мъчи.Той не признава всичко дето мирише на бензин,нафта,масло,газ, маз и др.Стигат ми бълващите черен дим по 10 м дизелови боклуци и "двутактови" модерни бензинови еднодневки горящи по 1 л масло на 1000 км по пътищата и Камазите да ме тровят. Остана да се тровя и с 2 тактови моторни резачки и коси и пръскала.
кабелак имам дал бог и не ми е трудно с макари.Имам и вкопани тръби с кабели и кутии и не ми е трудно. От макаратра тънък кабел към китаеца Райдер 1400 Вт с фръжка тип кормило. Евтин е и да се скапе - нов -сега е 89 евро. Реже висока и упорита трева без да се задъхва и гасне като бензиновите с 3х3 мм корда пак китаец 100м беше 18 лв. макарата.Няма шпули, навиване , редене на корда= ал. глава.
Преди години където моторните Щил а и Хукса се затормозваха с висока трева и загазваха сега нямам проблеми.
И офф с LPG съм от 1986 г. Изкарах липсата на бензини с преливане на газ с хидравличен цилиндър като помпа и филтър. Малко помпене и преливане на газ и от сини и от руски пършинг. Не съм си спирам автомобила по него време.
Едва ли ще ти влезе в главата това, което пиша.