• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
panalov - специалист
Попадна ми тази грудка ,но не знам какво е .
Някой ако я разпознава да сподели

Прикачен файл

15032010(007).jpg
15032010(007).jpg (53.21 KиБ) Видяна 4331 пъти

Прикачен файл

15032010(008).jpg
15032010(008).jpg (51 KиБ) Видяна 4331 пъти
pet.kan - специалист
по нашенско я наричат още гулия
rum_sz - специалист
pet.kan написа:
по нашенско я наричат още гулия
:finga:


Аз си я слагам в салата и ми харесва.Но голямо чистене от пръста иска,оставям я да постои в вода ,и после с една четка за дрехи я измивам и хоп мезе за ракия :-D
viktor_bozhikov - напреднал
рендосвам оцет ,олио,сол на вкус и много ракия
viktor_bozhikov - напреднал
било много полезно за диабета според някой
rockwall - майстор
при условие че единственият начин, по който съм я "консумирал" е бил с ракия, не съм много сигурен дали е ОК за диабет

без ракия може и да е :)
svetliopi44 - Чирак...
В Трънско му викат '' шереметка''.
ArturDent - Почти Безобиден
rockwall написа:
не съм много сигурен дали е ОК за диабет, без ракия може и да е
Парадокса е че алкохола намалява усвояването на въглехидратите (захарите, глюкозата) в организма. Когато мозъка страда от липса на глюкоза ни боли глава - това повечето сме го изпитали сутрин, нали ;)
pavkatay - майстор
да, затова при махмурлук учените препоръчват много сокове плодове и сладко. а аз препоръчвам няколко студени бири, хапване и спане за 2-3 часа ( в никакъв случай работа [-X ) :-D
  • 1
  • 2

Тема "Какво е това?" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: