• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 38
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Ал_ - специалист
Тъкмо навреме ми идва тази тема, благодаря
Не им отдавам голямо значение на пръскачките, и вземам първата, попаднала пред погледа, в магазина. Затова и яко дават фира - капят, не пръскат добре.
Е, разбрах за марката - матаби ще е.
Въпросът е коя от двете да взема?
https://www.onlinemashini.bg/praska4ka- ... 5-l-/19716
или
https://www.onlinemashini.bg/ra4na-pras ... 5-l-/28983
Втората като че ли ми се струва по-удобна, но трябва да я поръчам онлайн, докато първата още сутринта мога да я взема. Но пък бърза работа нямам.
За пръскане с течен тор на няма и 300 квадрата райграс ми е нужна
hidrazin - майстор
съб юни 08, 2024 10:37 pmАл_ написа:
Е, разбрах за марката - матаби ще е.
Т'ва как го разбра? :-D Що'т някой се набутал с китайско матаби, вместо да си вземе чист китаец но на много по-ниска цена.
И да му върши същата работа. Матабито не предлага НИЩО което да оправдае цена В ПЪТИ.
Е, то пък глупаци с пари, с лопата да да ги ринеш... :lol:
ЦЪК
ЦЪК
Ако чак толкова робуваш на марки, вземи си ТАЯ
Няма да капе, ще пръска добре и няма да се мориш... :-D
:partyman:
P.S. Matabi = bullsheet
Нищо по-различно от редови китаец...
Ал_ - специалист
Е, то вярно, че има и железни кучета, но в повечето случаи, докато улуча такова съм потрошил повече пари, отколкото да бях взел нещо по-читаво. Но явно аз съм си карък :-D същата, или сходна на hecht-а бях взел, със сигурност беше бяла :-D след третото пръскане взе да изпуска налягане от поне две места. Помпиш и псуваш, псуваш и помпиш. Вярно, не си успял да напръскаш, но пък си си упражнил речника :rolleyes:
Andri01 - майстор
Слагаш един авто вентил и помпиш с компресора за гуми.
Ами тя изпуска! С компресора ли да си ходи? Нещо акумулаторно?
cameraman - напреднал
Преди година и половина купих втория премиум, щото на първия се скапа батерията. За съжаление и на вторият му се скапа батерията... Зарежда, но не може да достигне волтажа за да изключи зарядното до зеления индикатор.Една батерия струва 40 лева. Една пръскачка струва 69 лева. За съжаление батерията има 6 м гаранция...
hidrazin - майстор
чет юни 20, 2024 7:37 pmcameraman написа:
Зарежда, но не може да достигне волтажа за да изключи зарядното до зеления индикатор.
И аз май дочаках да се скапе акумулатора на премиума.
При мен е обратното - все свети зелено. Демек не ще да гълта ток.
Така че преди някое от следващите пръскания ще трябва да му сложа литиевия който съм и приготвил.
Още от миналата година. Няма да правя таратор от пръскачки я. :)
:partyman:
kr1100 - майстор
чет юни 20, 2024 7:37 pmcameraman написа:
Преди година и половина купих втория премиум, щото на първия се скапа батерията. За съжаление и на вторият му се скапа батерията... Зарежда, но не може да достигне волтажа за да изключи зарядното до зеления индикатор.Една батерия струва 40 лева. Една пръскачка струва 69 лева. За съжаление батерията има 6 м гаранция...
2020 г купих румънския китаец
2021 г купих Прермиумас
И двете нямат проблеми досега с акумулаторите.
Съхраняваш на хладно и заредени. След работа дозареждане.

П.П. Смени зарядното може то да е проблема. Има разлика в зарядните. Като сбъркам и разменя зарядните - не светва зеления светодиод в края на заряда.
cameraman - напреднал
Вчера след работа я включих отново и след 10 минути светна зелено. Засега мирясах.
kr1100 - майстор
пет юни 21, 2024 6:18 pmcameraman написа:
Вчера след работа я включих отново и след 10 минути светна зелено. Засега мирясах.
10 мин. е много малко време , май акумулатора се е запътил към вторичните.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 38

Тема "Гръбна пръскачка на батерия или скъпа механична" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: