• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
съб яну 16, 2021 5:53 pmAndri01 написа:
Да,това се случва и е добре да се оправи. Темите обаче са пуснати в различни раздели-градина и в кошчето?! Но пък липсата на елементарни знания по българска граматика, не е по вина на форума !!
Хубаото на кошчето е, че само Шефа пуска теми в тоа раздел. Цели без грешка кошчето и ни един не мое да го бие от 5 метра.
Тихо, че в момента е на работа.
То там ни е мястото, както и на темата сякаш, освен ако не премести само първото мнение. Да видим!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
съб яну 16, 2021 3:48 pmhristo89 написа:
Така някъде около 29,30 декември 2020 си взех манго не съм чак толкова голям градинар все още се уча и гледах как да засея мангото бях прочел че първо трябва да го сложа във мокра салфетки за да се стимулира и корена да порасне по бързо направих го пишеше че трябва да го оставя на тъмно или светло топло място аз го сложих във тъмно място във един шкаф след това пишеше че трябва да изчакам една седмица за да порасне корена поне 2 см и след това да го засея изчаках една седмица но не беше точно 2 см оставих го за още една и стана 2см но си казах дай ще го оставя за още една всеки ден го гледах колко е пораснало сменях му водата и на 15.01.2021 корена стана около 5,6 см също стъблото започна да расте и то стана около 4 см и днес на 16.01.2021 го засях във саксия със торфен субстрат и му сложиш едно нарязано шише за да стане парников ефект така съм чел ако не е така ми кажете сега щом съм го засял колко пъти трябва да го поливам през колко дни знам че ако искам да го преместя във по голяма саксия ще трябва да го направя пролетта приемам всякакви мнения .
Малий опасен си! Как успяваш на тази възраст да говориш като предпубертет??

"Нарязано шише" значи шише с отрязано дъно? В помещението каква е температурата? Колко е голяма саксията?
  • 1
  • 2

Тема "Темата е за градинарството" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: