Здравейте ! Имам водоструйка бош от най-малките 100 бара,като е ненатоварена докато обезвъздуши маркуча работи ,като се натовари почва да работи на тласъци прекъсва,карах я за ремонт в сервиз и ми казаха ,че ремонта ще струва 240лв.а тя струва 140лв.В къщи я разглобих и установих ,че изобщо не са я отваряли на единия болт имаше осарник дето си седеше непокътнат.някой знае ли какъв може да е проблема с прекъсването или майстор ,който да го оправи ?
пон окт 21, 2024 8:14 pmМанев написа: Здравейте ! Имам водоструйка бош от най-малките 100 бара,като е ненатоварена докато обезвъздуши маркуча работи ,като се натовари почва да работи на тласъци прекъсва,карах я за ремонт в сервиз и ми казаха ,че ремонта ще струва 240лв.а тя струва 140лв.В къщи я разглобих и установих ,че изобщо не са я отваряли на единия болт имаше осарник дето си седеше непокътнат.някой знае ли какъв може да е проблема с прекъсването или майстор ,който да го оправи ?Ама вземи маркуча и иди в сервиза. Па върти, върти, докато мърдат говедата!