Здравейте,
В момента правя ремонт на нов апартамент и нещата бавно пълзят и към хола.
Та за това помещение имам няколко въпроса, но преди това да ви ги покажа на скица.
Ето това е предложението от строителя: На мен много не ми харесва идеята за бар плот. Чувам че само заема място, а освен фасон не предлага кой знае какво...
Освен това кухненската част ми се струва много нагъчкана.... та затова модифицирах по план нещата ето така:
dnevna.1JPG.JPG (90.22 KиБ) Видяна 4261 пъти
в този вариант малко ме притеснява кухненската маса. Някак си дали не заема твърде много място в центъра?
Ако имате сходна дневна ще се радвам на вашите мнения, съвети, снимки...
Другия важен въпрос, за който не съм решил е относно подовото покритие?
Бях решил кухненската част да бъде теракот, а останала част ламинат... Но не знам откуде точно да минава границата между двете настилки?
Лайсната, която ще се монтира между двете покрития, няма ли да бие много на очи. Прекрачквайки я всеки път (хол-кухня, кухня-хол) не е ли е дразнещо?
Кажете си мнението.
Благодаря
В момента правя ремонт на нов апартамент и нещата бавно пълзят и към хола.
Та за това помещение имам няколко въпроса, но преди това да ви ги покажа на скица.
Ето това е предложението от строителя: На мен много не ми харесва идеята за бар плот. Чувам че само заема място, а освен фасон не предлага кой знае какво...
Освен това кухненската част ми се струва много нагъчкана.... та затова модифицирах по план нещата ето така:
Прикачен файл:
dnevna.1JPG.JPG (90.22 KиБ) Видяна 4261 пъти
Ако имате сходна дневна ще се радвам на вашите мнения, съвети, снимки...
Другия важен въпрос, за който не съм решил е относно подовото покритие?
Бях решил кухненската част да бъде теракот, а останала част ламинат... Но не знам откуде точно да минава границата между двете настилки?
Лайсната, която ще се монтира между двете покрития, няма ли да бие много на очи. Прекрачквайки я всеки път (хол-кухня, кухня-хол) не е ли е дразнещо?
Кажете си мнението.
Благодаря