Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Krass - майстор
Да ти пикая на инсталацията #-o
nikolov333 - майстор
Полицаи на изпит по английски в полицията. Изпитва ги лично началника им..
Влиза първия и началника пита..Do you speak english? Полицая-неразбиращо..КО??? Изпъждат го с викове..Марш навън...
Влиза втория и началника го пита пак същото..Полицая пак..КО??? и пак..Марш навън..некадърници, не сте научили нищо!
Влиза третия и началника пита..Do you speak english? Отговаря му..Yes, of course..а началника-неразбиращо....КО??? :mrgreen:
Krass - майстор
Утрово бев на риболов, но многу брзо ми заврши мамката /стръвта/!
И тогаш видов змија со жаба во устата. Знам дека жабите се мамка за крап. Знам дека змијата не може да ме касне додека жабата е во нејзината уста и ја фатив за врат, ја стиснав и ја зедов/взех/ жабата.
Потоа се мислев како да ја пуштам змијата, без да ме касне. Затоа отидов и го зедов шишето со домашна ракија и ѝ турив малку во устата.
Змијата ги преврте очите и се преврте… ја пуштив и избегав. Продолжив јас да ловам риба и по кратко време осетив нешто како ми се замота околу нозете. И што да видам – ​истата змија ми донела уште две жаби.

http://www.rakiyata.com/
Andri01 - майстор
- При всеки мъж идва време,когато има нужда да се ожени!
- Добре бе,а на тебе като ти са допие,кръчма ли си купуваш?

- Сине ,ако се учиш добре,ще ти купим компютър!
- А ако не се уча?
- Тогава ще ти купим пиано!
iivanov - майстор
Спецпоздрав за Андри и Крез. :-D
Един младеж завършил морско училище, баща му веднага го уредил да плава и му казал:
- Сине, за първи път се качваш на кораб! Вземи си презервативи и хапчета против повръщане!
Отишъл синът до кварталната аптека и си купил 3 презерватива и един блистер хапчета. Вечерта баща му, като го видял, казал:
- Сине, вземи си повече! Не знаеш какво може да стане!
На другия ден младежът отишъл пак в аптеката и взел още 2 кутии презервативи и 2 кутийки хапчета. Вечерта баща му пак:
- А бе, сине, заминаваш за 9 месеца, всичко се случва! Вземи си още, нито храна, нито вода искат!
Вече изнервен, на следващия ден синът влязъл пак в аптеката и още от вратата извикал:
- Един кашон презервативи и един кашон хапчета против повръщане!
Платил си. И точно преди да си тръгне аптекарката го спряла:
- Момче, гледам че често пазаруваш презервативи и хапчета против повръщане.
- Да, какво от това?
- Ами, искам да те питам! Като е толкова грозна, защо я чукаш?
Andri01 - майстор
Този виц е за двама приятели,отиващи на морско пътешествие с пасажерски кораб. Но все пак благодаря за Фниманието :partyman:
Последна промяна от Andri01 на вт дек 08, 2015 8:48 am, променено общо 1 път.
KingLin - майстор
Е те ти тогава истински моряшки :P

Две моряшки жени си говорят и едната пита:
-Абе ти говориш ли си с мъжа си по време на секс?
-Ми ако се обади по телефона...
Andri01 - майстор
Абе,ей я не прехвърляйте своите вицове на моряците! Взехте ги за мезе,ама хааа! :axe:
Andri01 - майстор
Македонците направили "Министерство на морския транспорт. Радио "Ереван":
- Защо направихте това министерство,вие нямате излаз на море?
- А българите защо имат "министерство на правосъдието"??
ky-kyy - майстор
Двама негри емигрирали в България със семействата си и се хванали на бас, кой ще е по-българин след една година. Минало се определеното време и се срещнали. Първият казал: - Записах дъщеря си на народни танци, а сутринта ядох шкембе, че не ми е минал махмурлука от ракията снощи. Ти как си? Вторият отговорил: - Еби си майката ве, мангал!..

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: