• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
pesho - специалист
:goodman:
vidrata - специален-специалист
Внимавай утре в тоалетната :toimonster:
pesho - специалист
:2thumbs: .Кефиш ме,видра,няма да те намразвам... :-D
Ох успокоих се.Снощи не съм спал от притеснение, а днес едва залепих 10 кв.м.
Утре ще наваксам. :razz:
pesho - специалист
vidrata написа:
Ох успокоих се.Снощи не съм спал от притеснение, а днес едва залепих 10 кв.м.
Утре ще наваксам. :razz:
Браво,рекорд си поставил...личен. :^o Кога ли и аз ще стана майстор,че да поставям рекорди.. :-({|=
Написах едва 10 не цели 10 прави разлика между рекорд и най-слабо пстижение.А майстор ще станеш като повече си на обекта от колкото във форума :lol: .Айде че ще ме засегнаш и тая вечер няма да мога да спя.А както ти писах трябва да наваксвам .В неделя ме чакат 2 бона и ако не свърша или не си поспивам ще ги изхарча погрешно :-D .
pesho - специалист
Няма,няма да те засягам-нали си ми ученик вече.Пък кат вземеш парата ела да ти продам някой инструмент,че да вдигнеш производителността..
Ти май не си ме разбрал .Какво мислиш че лепя?????????????????????
Когато спориш с някой направи си труда да прочетеш 1-2 негови мнения да разбереш с какво се занимава.
А за ГК 10 кв.м е малко разбира се ,но на теб ли да обеснявам дет вика Емо врачанския "къде съм аз къде си ти" :-D
pesho - специалист
Оооо,ама ти не си и картонаджия..Ми,що само ма пунпунтираш,та да ма ядосваш..?!?! То и да прочетеш постове много мош ги хвана-всички са спец по всичко..От твойте постове разбрах единственно,че си...военен :? ..а "къде съм аз-къде си ти " е на Пегъзи Музовски,ама на Емо му е любимо..
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Майстори....." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: