• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 43
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
emil_v r - майстор
Humaniziram go мойто псе ,по идея от аватара на Прасчо.
(Водката е отвратителна)

Прикачен файл

DSC03632.JPG
DSC03632.JPG (222.76 KиБ) Видяна 4633 пъти
penata - специалист
Здравейте и тук да попитам има ли някой тайска(сиамска) котка от тези най обикновенните, обещал съм на детето малко коте, а не мога да намеря утре ще ходя на "птичия пазар" и там да търся.
Колко сиамчета съм раздал преди няма чет и брой, сега като питам някой на когото съм давал няма и няма ужас(сега се замислям че въпреки уговорките като раздавах котета да се грижат за тях не се е случвало така...)
ПП ако някой реши че поста не е за тук да направи каквото е необходимо..........
enterprise - специалист
B12 написа:
да аз,но е много приятно,а детето помага,но рядко
леле аз с една котка не мога се оправя ти с цяло семейство животни :lol:
emil_v r - майстор
При проблеми мога да убия вашата котка ,
безболезнено . :evil:
$64EN - специалист
здравейте
очаквам скоро котката да роди и ще продавам котенца по 0,5 лв. бройката .
ще се радвам ако някой си търси котенце , зада не се налага да се възползвам от услугите на емо . благодаря ви предварително
penata - специалист
$64EN написа:
здравейте
очаквам скоро котката да роди и ще продавам котенца по 0,5 лв. бройката .
ще се радвам ако някой си търси котенце , зада не се налага да се възползвам от услугите на емо . благодаря ви предварително
каква порода са котките(котетата)???
penata - специалист
penata написа:
Здравейте и тук да попитам има ли някой тайска(сиамска) котка от тези най обикновенните, обещал съм на детето малко коте, а не мога да намеря утре ще ходя на "птичия пазар" и там да търся.
Колко сиамчета съм раздал преди няма чет и брой, сега като питам някой на когото съм давал няма и няма ужас(сега се замислям че въпреки уговорките като раздавах котета да се грижат за тях не се е случвало така...)
ПП ако някой реши че поста не е за тук да направи каквото е необходимо..........
Е няма котета и на пазара :? :cry:
$64EN - специалист
penata написа:
]
каква порода са котките(котетата)???
не са породисти
ето една снимка да добиеш по ясна представа за животинката
вече е много дебела и скоро очакваме доставката да пристигне, можеби другата седмица

Прикачен файл

мандарина.jpg
мандарина.jpg (28.45 KиБ) Видяна 4522 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Тая Маца си носи буквата на челото май :)
$64EN - специалист
затова тъка я кръстих :) имаше едно анимационно филмче-железният човек и лошия се казваше мандарин и май и той имаше М на челото
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 43

Тема "Домашните ни любимци" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: