За строителството няма хубаво и лошо време има от сутрин до вечер окото се плаши ама ръката не. 

p.v.x написа:Рекламните брошури , освен за голяма нужда , могат да се използват и за други цели.Баш майсторите го знаят .Врабец, тука си се прецакал, недей да правиш свободни съчинения по натюрморт, т.е. снимка. На тази брошура колегата си слага пистолета за горещ въздух, "Бош", струващ над 150 лв с дисплей за задаване на конкретна температура по градуси за да не се прегарят тръбите. Този пистолет от задната си страна засмуква студения въздух и когато е в такава мръсна среда увлича боклуци вътре и има много голяма вероятност да изгори нагревателя , който струва от порядъка на 90 лв. И понеже всеки майстор уважаващ себе си, си пази инструментите понеже те са хляба му, пистолета се поставя на брошурата изправен на горе.
Какви пистолети за горещ въздух , какви пет лева.![]()
![]()
![]()
p.v.x написа:Аааа , пистолета сте го скрили , да не му правите реклама. Ясно.Аз съм доста широко скроен![]()
Я си разкопчай копчетата на елечето , и бъди по широко скроен
chapara написа: в тая жега съм по потникИ внимавай в тези бани , че става течение. А този кръст , ще ти трябва.
p.v.x написа:Темата която съм използвал , е в отмора и шеги. За снимката извинявай.Аз знам коя е темата, ама на голо дупе шега
p.v.x написа:И внимавай в тези бани , че става течение. А този кръст , ще ти трябва.Внимавам, внимавам, от стара коза яре съм
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: