• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
zvetomil - специалист
:wink: Такива сглобиавах докато работех в италиа в мебелен магазин. Неса скъпи,но съм забравил цената.Китаиско или индонезииско производство са. доставят се в кашон и се сглобяват само с ел.винтоверт. :cool:
Gogo55 - специалист
аз от есента работя подобни решетъчни истории.мисля че някъде около 1000-1300лв за работа само е добре както написаха и по горе.
По принцип понякога когато и аз не мога да си определя цена за работа слагам по 30 до 50лв на ден нещо като надница и колкото доиде според времето нужно да стане, и според човека вече и срока когато я иска.Другия вариант е колкото са материалите толкоз и цената но това е за по грубички външни неща.тази беседка ако е шлаифана навсякъде с няколко вида 60-180 шкурка си е бая играчка и доста време.Сглобките ако са само видии с отверката добре,ама ако е само слепки и изчакване на лепилото е доста като време.Ако и лака се пръска на няколко ръце с изчакване по 24 часа от ръка до ръка-особено сега зимата когато съхне много по бавно.....бая време ще си отиде.
stan_01985 - напреднал
Абе ниакои има ли снимка на някаква планка или шина лили нещо подобно за захващане на 8 греди. Трябва ми за беседката.

Прикачен файл

EsagonoCoperturaInterna.jpg
Ето нещо подобно.
EsagonoCoperturaInterna.jpg (101.38 KиБ) Видяна 6152 пъти
  • 1
  • 2

Тема "Колко давате за тази беседка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: