Всичко за дърводелството
suevian - помощник
Знаете ли къде в София мога да намеря фурнир и на каква цена? Знам за завод Фурнир в квартал Дианабад, но не знам къде точно се намира. Гугъл също не ми помогна, поне с цените да се ориентирам.
woodbutcher - напреднал
google up ЙАФ БЪЛГАРИЯ ЕООД. Не знам какви пари искат, ако ги питаш, можеш да споделиш
suevian - помощник
В Jaf Bulgaria не съм питала лично за цени, защото разбрах че продават минимум една връзка, а на мен ми трябват 1-2 квадрата само. Но от друг форум научих че цените варират между 1.70 - 20-30лв.

В Соларис-М се обаждах, там също продават минимум 1 връзка, цените не мога да цитирам, но ми се сториха малко по-височки, не трагично обаче.

Започвам да се замислям дали въобще е възможно да се закупи малко количество фурнир, няколко листа например.
woodbutcher - напреднал
Можеш и да си поръчаш и от чужбина по Интернет. Аз си купих по този начин две рендета метални от Канада, и си дойдоха, само дето има 25% надценка на митницата върху общата стойност на пратката и транспортните разходи.
suevian - помощник
Е, за малките количества които ми трябват не си заслужава да поръчвам от чужбина. По евтино ще ми излезе да си купя една връзка и да използвам 2 листа от нея :-)

Търсенето продължава.
suevian - помощник
Ако някой се интересува, в завод Фурнир (ул. Тинтява 120) се продава и на листи, не е задължително да се купува цяла връзка. Но за съжаление не работят в събота и неделя и работното им време е само до 5:30 :x Цена: 4лв/м2.
Христо - напреднал
Колко е голям един лист, и какви видове фурнир предлагат ?

Тема "Фурнир" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: