Наистина, две добри няма! Колега нали се сещаш, че колкото е по фино срязването е най-добре...!? А това с домашно правен резец май трудно ще се постигне!?
pvk1967 написа:Наистина, две добри няма! Колега нали се сещаш, че колкото е по фино срязването е най-добре...!? А това с домашно правен резец май трудно ще се постигне!?Въпрос на мотивация!Трудното е да си го направиш,но като намериш шлайф машина и шлайфист,който си разбира от работата,за малко пари ще имаш 3-4 резеца,с които ще откараш с години/и малко шкурка де,да ги тръкваш от времена време/.Колкото до мотивацията,ще ти кажа,че първия ми резец си го направих на ръка,от джобно ножче с две остриета,по-малкото го заточих НА РЪКА НА ШКУРКА и стана много сполучливо.Просто сме прекалено индустриализирани и омихлюзени и търсим наготово.А в домашни условия наистина МОЖЕ да се направи/ако искаш да си го направиш/.
Успех!