Всичко за дърводелството
mavryt4o - майстор
Втората ми и надявам се последна самоделна машинка :)

Прикачен файл

IMG_20250116_112249_copy_3000x4000.jpg
Ал_ - специалист
Кой знае кога ще ги получа всичките, но не устоях на изкушението да ги купя - без пари буквално бяха.
Единият от общо три комплекта дойде. И два комплекта тръбни стяги, те ще са най-зор с логистиката

Прикачен файл:
IMG_0878.jpeg
Ал_ - специалист
пон мар 11, 2024 3:19 pmZEDYCUS написа:
Отдавна не съм се ..Ф"алил, та да го направя сега. Отдавна имах мерак за Дейдо сет......
То мойта стана тръгнал петко с мъжете, ама нищо

Прикачен файл:
IMG_0914.jpeg

Добре, че има инструменти и приспособления, та и аз, с тия заврени в г.за ръце да мога да направя нещо :partyman:
cvetomir_77 - специалист
вт апр 15, 2025 11:39 amАл_ написа:
Отдавна не съм се ..Ф"алил, та да го направя сега. Отдавна имах мерак за Дейдо сет......

IMG_0914.jpeg

Добре, че има инструменти и приспособления, та и аз, с тия заврени в г.за ръце да мога да направя нещо :partyman:
Честито! Със здраве да го ползваш!
пишман_майстор - майстор
Честито! А на каква машина ще се слага?
Ал_ - специалист
На 7492. На теория не би трябвало да се налагат допълнителни интервенции, освен смяна на плочката. Дали е така - надявам се почивните дни да остане време, за да разбера :)
gogo7777 - майстор
Тия номерации ме пребиват
:drinkers:
PIP - майстор
вт апр 15, 2025 11:39 amАл_ написа:

IMG_0914.jpeg

Честито. На циркуляр ли ще ги ползваш? Не съм ползвал тоя вид, през колко десети или мм могат да се редят.
ZEDYCUS - майстор
Честито!
PIP- През милиметър са размерите, но има един пропуск , доколкото помня няма размер 7мм, та си запазих и една раздвижена глава на Лойтц 250 мм, в която този размер го има, бях я взимал от Германия втора употреба евтино-80 евро. Има дистанционни шайби за десетите и при двата комплекта. Може да се правят не само точни размери, но и освобождаване с някоя десета. НА Leitz защото е за фреза , а го ползвам на цирколяр, мога да направя канал до широк макс 10мм, има удебеление на отвора и не ми стига ширина на вала с резбата, също и височина макс 25, заради същото удебеление. :partyman:
https://freud.bg/produkt/freud-%d0%ba%d ... 7x6-22x30/
Ал_ - специалист
Точно 7 мм няма, да. За циркуляр. На мен ми излязоха 160 долара с доставката от Словения.

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: