Всичко за дърводелството
wanderer - специалист
Получило се е чудесно! Успех при ъпгрейдите.
Ал_ - специалист
ср окт 16, 2024 1:59 pmcolyo написа:
Покумих се доста, но накрая се реших:
Не съм само аз, значи - от около десетина месеца се каня да сложа подвижни плотове отстрани и отзад, и да монтирам трайно оберфрезата, но и така ми върши добра работа
Много добре се е получило
colyo - специалист
Масата не е готова нацяло, остана да и сложа челата на чекмеджетата и падащата платформа отзад, но е напълно функционална. Гадното беше, че имах почти същата с един стар Айнхел и я накълцах уж да навра Деуолта вътре, но само я накълцах без да мога да вкарам новата машинка вътре, та си направих нова. Ще навра и оберфрезата отдясно, но ще е по-нататък.
А между другото не можах да се сдържа и се обзаведох с едно такова:
Прикачен файл:
1728420637672.jpg
mavryt4o - майстор
ср окт 16, 2024 1:59 pmcolyo написа:
Покумих се доста, но накрая се реших:
1729021058602.jpg
Добре се нарежда 👏Да споделяш след време как се държи водача.
colyo - специалист
Към момента се държи перфектно. Цепи градуса. А заключвалката много ме кефи. Според мен си заслужава всяка стотинка. Шейната отпада за голяма част от работата. Имаше и по-хубави и три пъти по-скъпи, но за моите любителски цели не си струва.
пишман_майстор - майстор
Супер е станала масата за циркуляра!
И пендулата не изглежда никак зле ! Може ли инфо за модел и цена?
Ал_ - специалист
Я сподели и за водача, моля.
Майсторе, мотам се, че куп задачи, ама скоро май ще се обзаведа и с аспирация, и с 305. А се мотам, и щото се чудя какво да правя бошчето като взема 305. А количката е супер.
пишман_майстор - майстор
Радвам се за теб! Нали затова е този форум, за взаимопомощ . И аз не всичко знам, но питам и се вслушвам в съвети от по-опитни, отсявам едно-друго и те така.
colyo - специалист
HIKOKI C8FSHG се води машинката. Беше на промоция за 370лв. до скоро. 216м 1100Вт и не съм усетил да се мъчи за сега. Грабна ме основно с това, че плъзгачите са напред и може да се залепи до стената (в моя случай прозореца), защото ми писна при всяко рязане да дърпам шкафа напред. Нямам забележки към прецизността, само е дразнещо, че лазерът се засенчва от прахоуловителя и като сваля диска надолу, линията изчезва.

ПП: Ако на някого му трябва лидълска пендула в добро състояние да ми пише на лични.
Ал_ - специалист
чет окт 17, 2024 11:05 pmcolyo написа:
Грабна ме основно с това, че плъзгачите са напред
Това ми направи веднага впечатление на снимката. При мен мястото е кът, та чудесно разбирам защо те е грабнал с това. Иначе - още го има на 370.
За лазерите - аз се кефя от близо година на тази придобивка:
Изображение

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: