Всичко за дърводелството
MamaMy - майстор
Остава да кажеш и от къде я придоби. Пробвах на няколко сайта, но била забранена за износ към нашата държава. Явно новите ни брадъри не желаят ние да сме в час с "новите" технологии. Не че е някаква супер философия. Китайците биха го произвели за 3лв. У нас може да се произведе за около 10лв. Просто трябва някой да провери за патент и ако няма такъв за Европа да залее пазара :lol:
Ал_ - специалист
От амазон, но до адрес в щатите, и ми го донесоха. Още ми стоят там един куп стяги irwin, че направо на килограм ги купувах :-D и как не, като излизаха по десетина лв бройката с предколедните намаления.
За лазерите - да, няма доставка до тук. Странното е, че другият им модел е с опция за доставка до България
MamaMy - майстор
Опция има, доставка няма :roll: . Цената пък съвсем няма да я коментирам :?
Ал_ - специалист
Съгласен за цената, но - оригиналният на Бош ако бях взел - доста по-скъпо щеше да дойде, а определено не е добре замислен, и като идея, и като изпълнение, и като настройване. А че и без лазер може - може
cvetomir_77 - специалист
Най-после и аз се сдобих с такава играчка. Марката е някаква измислена, ама май ще върши работа.

Прикачен файл:
IMG_2036.jpg
PIP - майстор
пет дек 13, 2024 7:38 pmcvetomir_77 написа:
Най-после и аз се сдобих с такава играчка. Марката е някаква измислена, ама май ще върши работа.

IMG_2036.jpg
По-добре късно, отколкото никога. Аспирацията е най-важното нещо в работилницата ми.
cvetomir_77 - специалист
Аз вече две големи прахосмукачки изгорих и сега дойде ред на аспирация.
PIP - майстор
Не мога да разбера ползването на прахосмукачки за стационарни машини, там трябва обем и ниско налягане. Ползвам и две прахосмукачки за малките 'играчки'.
cvetomir_77 - специалист
съб дек 14, 2024 6:16 pmPIP написа:
Не мога да разбера ползването на прахосмукачки за стационарни машини, там трябва обем и ниско налягане. Ползвам и две прахосмукачки за малките 'играчки'.
Бяха ми хартисали от ремонтни дейности по къщите. Една в България и една в Германия, ама сега като изгоряха и двете… :?

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: