Всичко за дърводелството
ZEDYCUS - майстор
Има и други решения за недостигащо място, например врати хармоника. По евтини (много по евтини от качествен обков за плъзгащи врати) и от турските обкови в БалканЮг.
viewtopic.php?f=17&t=51383&hilit=%D1%80 ... 0%BE%D1%80
kozl - майстор
Прикачен файл:
Окачвач пл врата_.jpg

Под пластмасовата капачка има гайка и предполагам от там се регулира височината в диапазон може би няколко милиметра.
Другото решение:
- Да подпра вертикалата на горния рафт, която се пада в средата на релсата с вертикална тръба в пода на гардероба и ако не провисне пода..... Отдавна го монтираха и не помня с крака ли е с що е. Челно погледнато си мисля, че е на рамка от ПДЧ върху ламината и на две места се виждат подложки 2-3 мм за нивелиране.
- Да анкерирам релсата в стоманобетоновата плоча на тавана, но шпилката ще се вижда 10 см от гардероба до тавана. Обаче геометрично и технически това ми се струва най-правилното решение.
:?
miliad - майстор
вт апр 16, 2019 12:54 pmgl.iliev написа:

Ще ми се да е с плъзгащи врати защото особено в антрето мястото е малко и до гардероба има врата която се отваря към него. А има ли такива кухненски крака който се регулират през пода? и другия ми въпрос как е по добре Страниците да отидат до пода или да свършат в дъното на гардероба ? Мерси
Има такива крака. примерно на CAMAR. По втория въпрос няма еднозначен отговор. Зависи от място къдете ще бъде, прав ли ще го сглобяваш или легнал, сглобката която си избрал и може да изпълнищ, тип крака, тип механизми на плъзгане.

Тема "Гардероб с плъзгащи врати" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: