• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
Lutchezar - майстор
ср авг 21, 2024 3:07 pmmavryt4o написа:
вт авг 20, 2024 10:25 pmLutchezar написа:
вт авг 20, 2024 10:19 pmmavryt4o написа:
Аз съм ползвал единствено от тези, които се набиват в каналче и си вършат работата. Но каналчето си го правя още при изработката с един пас на циркуляра. Незнам при теб дали е приложимо....
Изобщо не ми беше хрумвало за канал в дърво. Може ли снимки, на профила който ползваш също, идеята е супер.
Благодаря!
Svetoslavoff1 - майстор
вт авг 20, 2024 7:34 pmMamaMy написа:
... Лепи се само на тези повърхности които при затваряне прилепват челно. Откъм пантите примерно това е профила перпендикулярен на стъклото докато от към райбера това е повърхността успоредна на стъклото.

Това го разбирам за вертикалните части, а за хоризонталните между пантите и райберите?
Искам да доуточня, понеже спомена, че ги ползваш и си доволен, но си имал случки с разкъсване на уплътнението при неправилно залепване.
Закупих и след някой и друг ден съм на обекта.
chapara - майстор
Аз съм с ,,D'' образни и са залепени във фалца на касата, вече 10 години.
MamaMy - майстор
чет авг 22, 2024 1:09 pmSvetoslavoff1 написа:
Това го разбирам за вертикалните части, а за хоризонталните между пантите и райберите?
Искам да доуточня, понеже спомена, че ги ползваш и си доволен, но си имал случки с разкъсване на уплътнението при неправилно залепване.
Хоризонталните са на успоредна на стъклото повърхност.
Svetoslavoff1 - майстор
чет авг 22, 2024 9:41 pmMamaMy написа:
чет авг 22, 2024 1:09 pmSvetoslavoff1 написа:
Хоризонталните са на успоредна на стъклото повърхност.
Благодаря!
Лек и спорен ден ти желая!
  • 1
  • 2

Тема "Уплътнение за двукатна дограма." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: