Оня ден си взех новата кола,обута с хубави летни гуми made in Japan, с подарък 4 зимни гуми с лети джанти и датчици за налягане. Ноо се лъзнах по тая мода и сега съм с 4 топ всесезонни, най-вече заради малкото ми км годишно. Ще видим какво ще излезе, но нищо няма да продавам от комплектите поне първата зима
.
чет окт 10, 2024 8:14 amkozl написа: Само веднъж съм ползвал всесезонни гуми Гудиър на Пежо 305 D.От писаното следа остава, обаче не го открих.
Това което си спомням е шумни на асфалт, много добро сцепление и доста бъррзо се изтъркаха грайферите, което бе и основната причина да не повтарям пак с такива гуми.
Но това беше отдавна, преди 2000 г. ако това има значение за качеството на гумите.
По спомени - ползвах ги само на преден мост (предно предаване) и изкараха под 20000 км. по един от двата сезона. Т.е. за една година и в този случай е подходящо нови да са зимния сезон.
Но тогава движех много повече.
От няколко години съм към 3000 - 5000 км.годишно със зимни и летни на 2 комплекта джанти и сменям с нови заради влошено сцепление от втвърден материал на гумата. Може би трябва да приема всесезонните
Само веднъж ми се случи по време на бума на строителство в Банско да пускат коли нейде в посока Симитли - Банско, които са със зимни гуми с видимо неизносени грайфери. Другите коли само с вериги. Аз имах и вериги, но не се наложи да ги ползвам. Зимните Файерстони се справиха без веригите.
Та по закон вписано, но в упоменатия случай на пътя - по преценка на полицията.