simplex написа:Тинчо, в грозния сервиз с двама колеги за 1 седмица вадим достатъчно,че да си купим по един пасат като твоя,кажи ми как да го запаля?Даже и за теб може да се намери работа,щом правиш телевизори се предполага,че можеш да почистваш платки,тоест можеш да почистваш и мръсни части,така че си добре дошълKirilpm. написа:Обясни ми как 30 годишния пасат спира с дискове,които са станали като вестник и изпечени до неузнаваемост накладки?Искам внимателно да ме чуеш. Трябва да не си с всичкия си и да си хвърлиш дипломата, както и да си запалиш грозният сервиз, ако си мислиш че има какъвто и да е начин на тоя свят да минеш повече от 300,000км за повече от 20 години с едни накладки и колата да спира дори и най-малко.. Освен ако не са направени от стомана, издялана в бездните на Огнената планина, с пламъците на Саурон.stoianov_n написа:Един прост въпрос - след като VW са го мислили, дали оригиналната спирачна система, ако е в добро състояние не върши сносна работа?![]()
![]()
![]()

Казах че дисковете са оригинални,а накладките 100% са изпечени,или ти си мислиш,че предния собственик преди да ти нахлузи пасата му е сменил накладките?