Всички имаме коли, нали ?
Kirilpm. - специалист
simplex написа:
Kirilpm. написа:
Обясни ми как 30 годишния пасат спира с дискове,които са станали като вестник и изпечени до неузнаваемост накладки?
Искам внимателно да ме чуеш. Трябва да не си с всичкия си и да си хвърлиш дипломата, както и да си запалиш грозният сервиз, ако си мислиш че има какъвто и да е начин на тоя свят да минеш повече от 300,000км за повече от 20 години с едни накладки и колата да спира дори и най-малко.. Освен ако не са направени от стомана, издялана в бездните на Огнената планина, с пламъците на Саурон.
stoianov_n написа:
:motz: :wallbash: :censored: :loser:
Един прост въпрос - след като VW са го мислили, дали оригиналната спирачна система, ако е в добро състояние не върши сносна работа?
Тинчо, в грозния сервиз с двама колеги за 1 седмица вадим достатъчно,че да си купим по един пасат като твоя,кажи ми как да го запаля?Даже и за теб може да се намери работа,щом правиш телевизори се предполага,че можеш да почистваш платки,тоест можеш да почистваш и мръсни части,така че си добре дошъл :)
Казах че дисковете са оригинални,а накладките 100% са изпечени,или ти си мислиш,че предния собственик преди да ти нахлузи пасата му е сменил накладките?
nikolovvd - майстор
Той си мисли, че с Пасатко е ударил джакпота от 12 милиона, който и днес отцеля. :lol:
Ще взема да пусна тото, че дано спечеля и да му купя една нова кола, но си мисля че пак ще е недоволен. :?
zz_stefanov - майстор
Kirilpm. написа:
.....
Тинчо, в грозния сервиз с двама колеги за 1 седмица вадим достатъчно,че да си купим по един пасат като твоя,кажи ми как да го запаля?Даже и за теб може да се намери работа,щом правиш телевизори се предполага,че можеш да почистваш платки,тоест можеш да почистваш и мръсни части,така че си добре дошъл :)
Казах че дисковете са оригинални,а накладките 100% са изпечени,или ти си мислиш,че предния собственик преди да ти нахлузи пасата му е сменил накладките?
Ти как виждаш човек с висше образование да се хване на такава работа.
С неговата квалификация не можете да му платите заплатата.
iliya_i - майстор
simplex написа:
Kirilpm. написа:
А аз ти казвам, че за 300,000км тия накладки и дискове поне веднъж са подменяни.
Да. Със сигурност някъде преди около 150,000 и са сложени най-евтините намерени на пазара, а може и втора употреба от моргата. (Ти нали така правиш)
jekasus - майстор
nikolovvd написа:
че дано спечеля и да му купя една нова кола, но си мисля че пак ще е недоволен.
Заради гаранция смяна на масло само в оторизиран сервиз - струва четвърт-половин пасатко. Каско може и да не плаща :-D
И дизел му купи, че газово на нова бензинка...
iliya_i - майстор
simplex написа:
iliya_i написа:
Да. Със сигурност някъде преди около 150,000 и са сложени най-евтините намерени на пазара, а може и втора употреба от моргата. (Ти нали така правиш)
Да. Те хората не сменят накладки. Карат докато почнат да стържат апаратите по дисковете. Проблем - дисковете нямат ръб. Не е стъргало, поне не скоро.
Стига глупости.
Тази глупост, че като свърши феродото и метала на накладките се трие в диска, се образува ръб, твоята УМНА главица ли я роди или ти я каза някой по-ЕнтелЕгентен?
SEV - специалист
Tинки гледай какво си поръчах днеска,работния кон.Хибрид,последен модел.Куфара ще го махна,ако искаш да ти го подаря.Трябва да обещаеш да не го продаваш :-D

Прикачен файл

IMG_1909.JPG
IMG_1909.JPG (78.86 KиБ) Видяна 1503 пъти
Последна промяна от SEV на чет окт 27, 2016 9:14 pm, променено общо 1 път.
iliya_i - майстор
simplex написа:
iliya_i написа:
Тази глупост, че като свърши феродото и метала на накладките се трие в диска, се образува ръб, твоята УМНА главица ли я роди или ти я каза някой по-ЕнтелЕгентен?
Човек, баба ти ми я каза тая мисъл. Твърдите накладки могат да износят диска, Ама като почне да се търка метал в метал си имаш идеално стругче. :partyman:
Което шлайфа първо ръбовете, получени от нормалното износвяне на диска, т.к.феродото не е по цялата му ширина.
nikolovvd - майстор
jekasus написа:
Заради гаранция и смяна на масло само в оторизиран сервиз ...
Ще му купя Мазерати или Бентли. Никой няма да го приеме в друг сервиз. :lol:
Не за друго, а от страх, че ако объркат нещо ще ги пропилее, а може и да ги отстреля. :axe:
Прикачен файл:
maserati_family.jpg
maserati_family.jpg (78.16 KиБ) Видяна 1502 пъти
Те това най ще му ходи!
Прикачен файл:
bentley_continental_gtc_1280x1024.jpg
bentley_continental_gtc_1280x1024.jpg (107.41 KиБ) Видяна 1502 пъти
SEV - специалист
Може ли преди да му го подарите,една снимка да си направя:-D

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: