Всички имаме коли, нали ?
egomen66 - майстор
nv952 написа:
Намерих този линк и като го гледам усещам че има бая проценти измама.Я според вас има ли такова животно да сваля разхода толкова.http://www.lowfuel-consumption.com/bg2/
Като я видя тази тема,..все си представям едни тираджии или машинисти на дизелови локомотиви. И от време на време един друг човек.... Мисля , че по правилното заглавие на темата трябва да бъде....примерно "Намаляване разхода на гориво...Коректно ценообразуване и качество" Темата залита и по поддръжката на автомобила...но няма лошо.

За градско , карам Опел-Корса 1.4 пълна инжекция..2003г. Всяка година , преди ГТП , я минавам на профилактичен преглед. Смяна на масло , при необходимост филтри , ходова част. Не минавам никога над 9000км. Имам я от пет години....Средния ми разход за поддръжка е около 120лв. За една година , десет лева на месец. И в кръга на шегата , по едно кафе на ден , от кафе автомат. :-D Автора на темата може да се свърже на лични със Administrator. Ако реши да си промени заглавието на темата. :partyman:
stoianov_n - специалист
Валентин Златев: Картел в горивата няма

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5253654

:finga: :finga:
DundyTheCroc - майстор
Прав е Златев, то нашето не е картел вече, а си е чиста мафия под чадъра на държавата. Дано поне утре Тиквата падне на карти, че Златев да смъкне още 2-3 стотинки :-D
Chefo77 - майстор
Явно всички собственици на вериги ходят при една и съща врачка. Иначе не мога да си обясня, как без наличие на картел, всички решават да коригират цените (нагоре) в един и същи ден, в един и същи час.
Andri01 - майстор
Ами имат ли телефони шефовете ,как!
kozl - майстор
В това емирство бензина е суровина за водата. Все още докато петрола им е повече от безсолната вода.
Преди 36 години в Алжир беше подобно. Бензина, кока колата и минералната вода на една цена :shock:
Колата на баща ми изпускаше масло, а маслото на цената на бензина. Татко се шегуваше - двигателя заработил като двутактов и му се увеличил разхода на гориво. Зарежда бензин, купува масло и долива само, че в различни резервоари, че беше 4 тактов двигателя.
naB4o - специалист
Chefo77 написа:
Да ви кажа, че съм излъгал - литър нафта при Марешки не е 1.54, а 1.59. На тази цена картите временно не важат.
Колега вече е на 1.48 :) за 11 дни падна до тук :)
fbr - майстор
На път е вече него да гръмнат.
Andri01 - майстор
Този градски,въобще не го уважавам,но за горивата е прав. Трябва има закон някакъв-максимален процент печалба от средните цени на едро.И то не само за горивата. Преди години по политикономия учехме,че над 7% печалба било не нормално! Даже и при пазарната икономика трябва да има някаква граница. щото т.н."картел" го има ,но трудно се изкоренява ,а и се отрича от търговците!

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: