Всички имаме коли, нали ?
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
п.п 12 газ на 100 - да видя, няма да повярвам. Тя гори 6 на бензин твоята кола, не ме мисли за льо-льо! :partyman:
Ми да де, 6 на бензин, 6 на газ. :wink:Колкото пише, толкова върви... :wink:
Ся да ти го сметна ли и да ти кажа, че си прецакан с тоя нафта или....сам ще си го сметнеш... :wink:
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Ми да де, 6 на бензин, 6 на газ. :wink:Колкото пише, толкова върви... :wink:
Ся да ти го сметна ли и да ти кажа, че си прецакан с тоя нафта или....сам ще си го сметнеш... :wink:
Отдавна разбрах, че съм прецакан, но е важно, че чудовището върви. Докато върви си го обичкам, защото поне мога да си върша работата, не че говорим за комфорт на придвижване. А коя е тая кола, която гори толкова на газ, колкото на бензин, че и върви? 2 литровият VW гореше 10 газ и 7 бензин при неспокойно каране... Нещо ме лъжеш тука, 6 газ не гори различно от косачка. [-(
Истината е, че с по-малко от 10лв гориво минавам 100км(към 7лв) Разходът го броя 5, но всъщност е по-малко сигурно. Като знам от резервоара на старата кола как източих "остатък" към 30 литра си знам как ги смятам литрите само аз. :-D То с по-малко от 1/4 резервоар не карам, така че не мога да направя 100% обективно измерване. :)
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
А коя е тая кола, която гори толкова на газ, колкото на бензин, че и върви? 2 литровият VW гореше 10 газ и 7 бензин при неспокойно каране... Нещо ме лъжеш тука, 6 газ не гори различно от косачка. [-(
Ми какво да ти кажа, газовата е перфектно настроена и ламбдата ми работи.... :wink:
Това,че твоята беше скапана и ТИ не можа да я направиш, не означава, че с всички коли е така. :wink:
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Това,че твоята беше скапана и ТИ не можа да я направиш, не означава, че с всички коли е така. :wink:
Аз я направих. Много хубаво работеше, преди да кихне. Всичкото сензори или подмених или рециклаж. Много хубаво работеше, просто й давах зор на колицата. И не каза коя е тая, която гори на газ 6, на бензин 6, че и върви с 200км/ч? [-(
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
И не каза коя е тая, която гори на газ 6, на бензин 6, че и върви с 200км/ч? [-(
Е, как коя, колата е само една , и тя е ОПЕЛ. :finga:
И да не мислиш, че те бъзикам, ще уточня, че гори 6 САМО ако спазваш ЗДП... :wink:
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
И да не мислиш, че те бъзикам, ще уточня, че гори 6 САМО ако спазваш ЗДП... :wink:
Добре. :partyman: Значи караш като баба със 70 извънградско и 30 градско. =D> [-( Да не е някой Хлопел Епотек, който има разход на масло, колкото на бензин? :lol:
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
[-( Да не е някой Хлопел Епотек, който има разход на масло, колкото на бензин? :lol:
Каквото и колкото да ми гори, пак съм по на далавера от тебе. :-D Ааа и забравих да ти кажа, тоя разход е с пуснат климатик... :finga:
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
...
Така и не каза кой ТОЧНО е тоя ОПЕЛ. Сигурно за да не те хвана в лъжа? :partyman:
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Така и не каза кой ТОЧНО е тоя ОПЕЛ. Сигурно за да не те хвана в лъжа? :partyman:
:lol:
Ми не съм казал, сигурно защото темата е ИЗМАМИ С ГОРИВА.Затова казвам сам колко гори.
А пък ти ли ще ме хванеш бе ......смешен....... :lol:
Хубаво айде проверявай, всеки екотек 1.4,1.6 и 1.8 около 2000 година извън градско е от 5.5 до 6.5. :finga:
Чакам да провериш. :-D

пп.http://www.auto-data.net/bg/?f=showModel&marki_id=19
Kirilpm - специалист
toolegittoquit написа:
stoianov_n написа:
...
Доживяхме тинки да хваща хората в лъжа.Ти като беше хванат в лъжа около десетина пъти какво направи?Затрая си 1-2 седмици и после пак се върна да спамиш.Бъди спокоен има коли които горят 6/100 газ,за 30 години автомобилите са мръднали леко напред от допотопния дизел на форд.За пример Астра Г 1.6 спокойно може да докара такъв разход.Пък за опела и еко тека не знам ама я кажи форда колко масло лапа на 10 хиляди,ако си успял въобще да минеш толкова :lol:

Тема "Измами с разход на гориво." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: