• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
Всички имаме коли, нали ?
Chefo77 - майстор
Ми тя колата мойта бре. И да отричам, все тая :lol: Пък и ченгетата като ме видяха, ме посрещнаха с "Точно вие ни трябвате" ... сърце не ми даде да им опонирам :)
tanosliven - специалист
А тука на Крит преди седмица започнаха да си ги прибират камерите -каквото е останало от тях де -бяха леко нагърмяни :-D :-D :-D
jekasus - майстор
Chefo77 написа:
jekasus написа:
Chefo77 написа:
Е то на снимките се вижда само колата и номера. Мен ме няма :)
На стационарни няма, на мобилни си в цялата красота :-D
Леко не съм съгласен - от тия на стълбове -само колата и номера, от тия в колите и муцуната :-D Ама от спор няма смисъл - или плати по-малко за 14 дена, или повече после :-D
Е полицейската кола не се ли води мобилна?
Точно стационарната си те снима красив :)
Chefo77 написа:
Ми тя колата мойта бре. И да отричам, все тая :lol: Пък и ченгетата като ме видяха, ме посрещнаха с "Точно вие ни трябвате" ... сърце не ми даде да им опонирам :)
Понеже съм регистриран на едно село, кварталния отива при кметицата - търси брат ми, ама казва - той май брат му е зад кормилото :-D
strelec - специалист
zmiori написа:
Точно така, собственика казва кой е карал. Преди време /7-8 години/ познато бизнес-менче "купи" книжки на всичките си роднини. Миналата година баба му /на 74г./ "изгоря" със скорост от 180 км/ч с неговия мерджан. Въпреки че на снимката ачик ачик си личи че е той.
Е, това е супер! Ха-ха!
ESPACE - майстор
strelec написа:
zmiori написа:
Точно така, собственика казва кой е карал. Преди време /7-8 години/ познато бизнес-менче "купи" книжки на всичките си роднини. Миналата година баба му /на 74г./ "изгоря" със скорост от 180 км/ч с неговия мерджан. Въпреки че на снимката ачик ачик си личи че е той.
Е, това е супер! Ха-ха!
Какво му е суперското? Че сме супер скапана държава ли? В определени държави тоя хубавец и на топло щеше да стои.
stivemaster - майстор
hidrazin написа:
jekasus написа:
Видеозапис на срещата и насрещен въпрос - " а сега какво праим?"
У Русията записа важи. У нас - трудна работа.
:partyman:
Трудна щото сме равнодушни мишки , ако си търсим правата закона е на наша страна цък !
:drinkers:
hidrazin - майстор
stivemaster написа:
Трудна щото сме равнодушни мишки , ако си търсим правата закона е на наша страна ...
Трудно е защото закона против нас Цък! Колега четете надолу!
Колега, като намерите съд у нас, дето въобще да Ви разгледа записите от камерката или телефончето .... ще почерпя! И не бъркайте гледане и разглеждане. :-D
:partyman:
P.S. За мишките си прав!
crez - майстор
Май сам останах тази нощ, пилците се квакнаха :lol: Относно снимки и прочее фотоматериали се считат незаконно направени и полицая може да те осъди че си го снимал баз негово съгласие,пак по този НК цитиран по-горе от колегата. У нас е така, но в Русия направения запис от водача се приема от съда,за там съм сигурен, но незнам как е в ЕС.
докера - специалист
В Русия важат , защото са монтирани от лицензирани сервизи по заявка на застрахователните агенции :wink:
stivemaster - майстор
Аз неслучайно съм дал линк към светлия пример,към будителското поведение.Дори да не бъде признато в съда доказателство ,това може ли да е причина да се откажем от принципните си действия ?
Равнодушните мишки например, ехидно се подсмиват и шушукат ,когато една от тях изгаря и бива пъхната в затвора отстоявайки ОТКРАДНАТОТО си право на неприкосновеност и защита. Разбира се съдът, оперирайки с наредените текстове на ВСИЧКИ ОТВРАТИТЕЛНИ български закони (закони направени така в чия ли полза), противопоставят действията на тази мишка (уж незаконно притежавано късо огнестрелно оръжие) с действията на по виновната убита от нея мишка (92 КРИМИНАЛНИ РЕГИСТРАЦИИ,7 присъди, от които 4 на различни срокове затвор).
Откъм доказателствена част съм напълно подготвен ,но няма да отегчавам никого тук, само ще си позволя цитатче, за да усетите мерзкия тон - абзац от решението на съда(ВАС) :

"Бягството на заподозрян в престъпление не е позволявало на подсъдимия да предприема мерки за задържане с цел предаването му на полицията, а още по-малко да използва огнестрелно оръжие, с което предварително се е въоръжил.

Двамата, макар да са имали намерение да вършат кражба, не са предприели действия в тази насока, още по-малко са използвали някои от намерените инструменти. Това, че те са евентуални крадци, е било заявено единствено от сина на Опиц, коментират съдиите.

"Съмнителното им поведение не е давало основание на подсъдимия да провежда граждански арест с оглед защита на нечии интереси, каквито не са били поставени в риск, нито да използва пистолет, за да посрещне съпротивата на дееца"."

В случая мислите ли, че на някого прави впечатление, че пистолета е газов?Че в оръжейните магазини се продават боеприпаси, неотговарящи на ЗКВВООБ ? Някой замисля ли се, какво значи "криминална регистрация" и кому е от полза този човек да е "навън" и да действа.Предвид това което гледаме по телевизията за Бисер Петното, дали е повод за някого да се замисли ?
В жалкото си равнодушие вече нито мислим ,нито чуваме,нито реагираме.Затова мисля че вече не отговаряме на описанието общество, а сме се превърнали в сбирщина,тъпла или даже още по жалко - глутница.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17

Тема "За камерите на КАТ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: