Ми тя колата мойта бре. И да отричам, все тая
Пък и ченгетата като ме видяха, ме посрещнаха с "Точно вие ни трябвате" ... сърце не ми даде да им опонирам 

Chefo77 написа:jekasus написа:Леко не съм съгласен - от тия на стълбове -само колата и номера, от тия в колите и муцунатаChefo77 написа: Е то на снимките се вижда само колата и номера. Мен ме нямаНа стационарни няма, на мобилни си в цялата красотаАма от спор няма смисъл - или плати по-малко за 14 дена, или повече после
![]()
Е полицейската кола не се ли води мобилна?
Точно стационарната си те снима красив
Chefo77 написа:Ми тя колата мойта бре. И да отричам, все таяПонеже съм регистриран на едно село, кварталния отива при кметицата - търси брат ми, ама казва - той май брат му е зад кормилотоПък и ченгетата като ме видяха, ме посрещнаха с "Точно вие ни трябвате" ... сърце не ми даде да им опонирам
zmiori написа:Точно така, собственика казва кой е карал. Преди време /7-8 години/ познато бизнес-менче "купи" книжки на всичките си роднини. Миналата година баба му /на 74г./ "изгоря" със скорост от 180 км/ч с неговия мерджан. Въпреки че на снимката ачик ачик си личи че е той.Е, това е супер! Ха-ха!
strelec написа:Какво му е суперското? Че сме супер скапана държава ли? В определени държави тоя хубавец и на топло щеше да стои.zmiori написа:Точно така, собственика казва кой е карал. Преди време /7-8 години/ познато бизнес-менче "купи" книжки на всичките си роднини. Миналата година баба му /на 74г./ "изгоря" със скорост от 180 км/ч с неговия мерджан. Въпреки че на снимката ачик ачик си личи че е той.Е, това е супер! Ха-ха!
stivemaster написа:Трудна щото сме равнодушни мишки , ако си търсим правата закона е на наша страна ...Трудно е защото закона против нас Цък! Колега четете надолу!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: