Всички имаме коли, нали ?
Илиян Илиев™ - майстор
dundurma написа:
ето ти съвет от човек,минал около1000000км,не можеш ли да караш парктроника е само -хвърлени на вятъра пари..........а тези от 150лв. вършат работа,ма са китайски от най-китайските.разгледай за едни,които се лепят от ВЪТРЕШНАТА страна на бронята
Аз не че не мога да карам...

Но не че съм и много добър шофьор...

Но ти...

Явно не си карал и паркирал никога Ланча К комби...

Просто си има коли много несгодни за паркиране и те така...
shotik - майстор
Когато са 6 сензора,като 4 са отзад и 2 отпред,тези два къде се монтират на предната броня-на извитата част навън или на 15 см/примерно/ навътре на бронята ?
BAlexandrov - специалист
Мисля, че няма голяма полза от тези отпред. Минималното разстояние, което отчитат е обикновено 30 см, а на око няма проблем да минеш на по-малко.
Фабричните имат 4 отпред 2 за напред и 2 леко встрани - идеята е да ти помогне при влизане/излизане при успоредно паркиране да не закачиш ръба на бронята или да не опреш в предната кола след като си влязъл. Сложи ги там, където имаш нужда.
Johny - майстор
BAlexandrov написа:
Мисля, че няма голяма полза от тези отпред. Минималното разстояние, което отчитат е обикновено 30 см, а на око няма проблем да минеш на по-малко.
Фабричните имат 4 отпред 2 за напред и 2 леко встрани - идеята е да ти помогне при влизане/излизане при успоредно паркиране да не закачиш ръба на бронята или да не опреш в предната кола след като си влязъл. Сложи ги там, където имаш нужда.
Ще минеш - друг път, особенно ако препятствието е по-ниско.
BAlexandrov - специалист
В София бързо се учи как да се паркира на тясно място.

Тема "ПАРКТРОНИК" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: