Всички имаме коли, нали ?
Pinto - специалист
Точно за такова нещо питах и изглежда доста добре, а е и удобно за носене. Обаче с тия цени рискувам да си удвоя цената на колата.
Иван Златев - специалист
И аз искам точно такова да са гъзара :wink: цената не ме притеснява само да не надхвърля 50 лв защото моята барака на струва толкова
Pinto - специалист
А някой да знае от къде може да се закупи такава заготовка на сгъваем ключ. Тъй като в моя град няма такива, трябва да си закупя от някъде и после да ходя на ключар да ми го нареже,
Ivo_Dinkov - специалист
Ключа на Аудито е оригинална Хела и е нов (от върнат бай-бак автомобил в представителството на Ауди) и само заготовката беше 75 лв. При него нещата стигнаха около 150 лв.
Другия е китайска реплика на фабричен ключ за Шкода, но от най- качествените, и с всички манипулации излезе около 65лв.
50 лв е абсолютния минимум, в който можете да се впишете, ако купите читаво китайче или оригинален втора ръка + нарязване на ново 'перо' и труд и творчество с платката на дистанционното на алармата.
П.С. не забравяйте, че ако имате фабричен имобилайзер, ще трябва да прехвърлите трансподера от вашия ключ в новия или да се бръкнете още 50- тина лв за нова ампула + програмиране.

ЕДИТ: От този продавач се сдобих с читаво китайско копие на шкода- ключа. Праща и с ЕКОНТ.
Иван Златев - специалист
явно няма да си права такъв ключ :shock: а ще си изкарам един обикновен и тва е
Здравейте!
Да кажа и аз моето мнение за автоключовете.
1 Ключ за автомобил се вади с автомобила в близост.Ако ключа не работи просто не го плащате и оства спомен на ключара.
2 Освен ключара е желателно и вие да го пробвате.Може да не ви хареса как работи.Не може вашият ключ да работи добре а дубликата да се върти трудно или патрона да щрака не естествено.
3 Ключа се вкарва в патрона завърта се, после пак в изходно положение вади се и се завърта на 180 и пак се пробва.Напълно е възможно при лошо нарязан ключ в едното положение да работи а в другото не.
Chefo77 - майстор
Аз дължа извинение на колегите за това, че ги подведох - "моя" случай наистина се оказа недобре нарязан ключ. Миналата седмица ходих при едно момче до Кооперативния пазар (Бисер се казва) и ми наряза нов ключ. Никакви грижи с него. 10 лева ми излезе удоволствието. Ако на някой му затрябва, мога да дам координати на лични.
Иван Златев - специалист
абе хора как така ви вадят ключ за 5-10 лева а тука в пловдив питах на 3 места по малко от 15 лв не ми казаха :?
escutcheon - специалист
Иван Златев написа:
абе хора как така ви вадят ключ за 5-10 лева а тука в пловдив питах на 3 места по малко от 15 лв не ми казаха :?
Колега, като отидеш при ключаря погледни ценоразписа :-D ! Най-лесния начин е този! Твоят ключ е лазерен двутраков и струва 15 лева на повечето ателиета в страната.Това е от Vectra, Omega или Calibra. Ключ за Лада струва 5 лева, а за BMW X6 струва 1500 евро!
Иван Златев - специалист
най-накрая изкарах ключ 15 лв при едно момче от бул.Руски наляво(идвам от бул.България) улицата на пожарната,доволен съм как работи

Тема "автоключ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: