Всички имаме коли, нали ?
toni_g79 - специалист
Ми незнам,на моя дзвер не му работи АБС,ама си спира нормално,може би защото не е и чак толкова нов модел :? Нямам и намерение да му го оправям :lol:
симо картона - помощник
Чефо може и да е прав,да не кажа със сигурност.На пасат б3 първите абс нямат нормална спирачна помпа и серво,а имат електрическа помпа,която от време на време се дърви сама.Има писано във фв форума.Моята е такава,абс е някакъв тевес незнам си кой си.
25th Hour - специалист
Купувайте си свестни коли за да държим подфорума чист бре :weedman: :mrgreen: :roll:
симо картона - помощник
Аз си мислех,че въпроса е принципен.Предложи ни по-свестни коли.Благодаря ти.
25th Hour - специалист
Ами писал съм по темите преди... сега не ми се защитава някоя марка...
torbalan - Дървен философ
те АБС-ите май са една-две марки...

аз сякаш предимно бош съм виждал :)
рашкета - специалист
симо картона написа:
Чефо може и да е прав,да не кажа със сигурност.На пасат б3 първите абс нямат нормална спирачна помпа и серво,а имат електрическа помпа,която от време на време се дърви сама.Има писано във фв форума.Моята е такава,абс е някакъв тевес незнам си кой си.
Симо моя пасат беше същия и около година карах с неработещ АБС заради датчик(168 лв :shock: )Проблеми не е имало.
Чефо77 ти си умно момче, не се връзвай на всичко което пише по форумите и на всичко което ти казват хората.
Chefo77 - майстор
рашкета написа:
симо картона написа:
Симо моя пасат беше същия и около година карах с неработещ АБС заради датчик(168 лв :shock: )Проблеми не е имало.
Чефо77 ти си умно момче, не се връзвай на всичко което пише по форумите и на всичко което ти казват хората.
Ами както виждаш, не се вързвам на това, което се пише по форумите, а имам повече доверие на хора, които са се сблъсквали с такива проблеми (майстори и потърпевши). Пък който иска - да не вярва. То форумни капацитети под път и над път, особено капацитети на чужд гръб (не визирам никой тук!!!) само дето като стане нещо и после всички са "Оппааа, не знаех, тю тю тю".
Няма как да ме убедите (и не само мен) - а и не вярвам, че това е целта. Между другото, рашкет, винаги когато разбера, че греша, го признавам!
kuger - майстор
Не съм майстор, потребител съм. Говоря от мое име и от опит получен от практика и четене на литература. Това, че Пасата му била калпава спирачната система, толкова причини може да са, че...недейте плю ABS като причина.

Мислите ли, че цели екипи ще разработват дадена система, която ще се вгражда серийно в автомобил, и няма да предвидят всичко?

Карал съм с повредена ABS с прекъсване почти цяла година. С изключение на екстремно спиране, няма никаква промяна, като изключим това, че свети лампата на ABS.
Още много може да се пише, но "чукча писател, чукча не читател" :drinkers:
25th Hour - специалист
Според мен се отдалечихме от темата а тоя маниер да се пита нещо и да не се дава никаква информация е крайно вреден за форума а и не носи никаква полза за потребителя. В повечето сериозни форуми пише като правило ' Задавайки въпроса си бъдете максимално изчерпателни за да няма писане на глупости". cakev не казва нито каква е колата, нито година или каквото и да е било, как иска да получи информация, че и да му е полезна. Според мен това няма как да стане, седим и си пишем врели некипели. Първо АБС системите имат разлики, второ диагностиката, дали OP-COM дали VAG Com дали БМВ или Мерцедес дали франсе работят с някои разлики така че не виждам без данни за колата как може да се пита просто дали може да се хване неработещ датчик.

Тема "ABSа не работи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: