• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 13
Всички имаме коли, нали ?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон сеп 16, 2024 4:05 pmЧирачетата написа:
МАЙСТОРА ТОКУЩО смени гумичките на клапаните. Каза за раздутите цилиндри или шлайф ( основен ремонт няколко стотачки ) или компресията не е толкова зле . Една добавка за ДВГ ще свърши работа в моя случай . Да казват само тези , които имат ОПИТ с такава .
МайсторАт те еве, бе човек, ма ти си оставаш тъп и надяващ се
Чирачетата - специалист
пон сеп 16, 2024 4:28 pmТрифон П.Трифонов написа:
https://www.google.com/search?q=%D0%95% ... e&ie=UTF-8
Каквото и да избереш, без последните два сайта, все е грешка.
Не вършат работа. Може да прелистиш и натам.

Направи една "мека" промивка на мотора! Има такава химия.
Налей най евтиното и "гъсто" "синтетично" масло, което намериш! През зимата 5w40.
Направи няколко смени на маслото през 5000км., три примерно! След това сменяй на 7500-8000!
Доливай, карай и си свиркай, докато не решиш да си свиркаш друга мелодийка!

Да викаш и да натъртваш, се тая. Опитът ми казва само това.
Хадо, ЛикиМоли или Дуралюб му препоръчваш ?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
чет сеп 19, 2024 11:59 amЧирачетата написа:

Е колко е компресията??
Много е, Кака. Кофа с купка.
Наистина бута масло.
чет сеп 19, 2024 11:59 amЧирачетата написа:
На кого препоръчвам бе?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Николов Н. - специалист
" ...Каза за раздутите цилиндри..." Ега майстора?! :lol: :lol: Това е само за бисерите! За толкова години работа с ДВГ ,за първи път чувам този термин!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
чет сеп 19, 2024 1:18 pmТрифон П.Трифонов написа:
Много е, Кака...
Тъй де откога, съвсем културно го подкачам и за него си и за Майстора му... И директно му го бях писала и ...абе...
Природата си знае работата, сички се размножават, къде се бутам аз
чет сеп 19, 2024 1:50 pmНиколов Н. написа:
" ...Каза за раздутите цилиндри..." Ега майстора?! :lol: :lol: Това е само за бисерите! За толкова години работа с ДВГ ,за първи път чувам този термин!
Бат кемал, до тук не си демонстрирал познания в сферата, освен нормалното за всеки лаик. Ако претендираш, че смяна на консумативи е грамотност ниво над средното, моля да ме извиниш! Техническата терминология по региони може да те прати в специализирано заведение без право на обжалване.
Учудващо е, че стилът ви на изразяване е 1/1, особено при цитиране на текст.

Кака, тоя (чирачетата) пита за психолог и семейна консултация в другата тема.
Николов Н. - специалист
Абе ,клоун, как се "раздува цилиндър"? Доктората ми в СУ е на тема ДВГ. Айде ,скрий се с 10-те си професии. Даваш неадекватни ,тъпи съвети. Не пиша по темата,защото не си заслужава - тъпи въпроси,още по тъпи отговори. С добавки се продава кола, не се минава преглед! А веднаж те помолих да дадеш данни ,клипче за един UPS, а нещо се скри. Явно нямаш такова. Тука в един сервиз ми показах 4бр. от същата марка / дето уж имаш и го хвалиш/ -захвърлени,за нищо не стават.
чет сеп 19, 2024 2:55 pmНиколов Н. написа:
Абе ,клоун, как се "раздува цилиндър"? Доктората ми в СУ е на тема ДВГ. Айде ,скрий се с 10-те си професии. Даваш неадекватни ,тъпи съвети. Не пиша по темата,защото не си заслужава - тъпи въпроси,още по тъпи отговори. С добавки се продава кола, не се минава преглед! А веднаж те помолих да дадеш данни ,клипче за един UPS, а нещо се скри. Явно нямаш такова. Тука в един сервиз ми показах 4бр. от същата марка / дето уж имаш и го хвалиш/ -захвърлени,за нищо не стават.
Епитетите, по адрес на бат кемал, няма да ги повтарям- вече са запаметени в историята на форума.
Така е и с показването на каквото и да е. Линкове към клиповете ми си седят активни. Ако някой намери неактивен, качвам пак.
Та, ако си докторант, нямаш никакви проблеми с търсене на информация.
Ако бързачката ти не е у ред, мое да прегледаш има-няма 19х поста. Все ще ти стигне остатъка отреден от Шефа.

Същия си и като се ядосаш, хахааааа.

Едно шортче, за тонус. Понеже си много на ти с УПСовете и оторизираните сервизи и им броиш амбалажа. Що ли намирам още едно сходство баткемалово.

https://photos.app.goo.gl/cTtKMWeKa7iHNkgTA
Кадрите са крадени, бат кемал.

Бат кемал, наистина ли твърдиш, че на Техногама продуктите за нищо не стават?!
Сашееее, Саше!!!
Дерзай, салага!
Чирачетата - специалист
чет сеп 19, 2024 2:55 pmНиколов Н. написа:
Хората са си го написали :

https://duralube.in/portfolio-item/%d0% ... %ba%d0%b0/
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 13

Тема "Проблем със скоростна кутия." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: