kalpev написа: За сметка на това, ми се ще да ми се обясни тази мистерия:Нали си го знаеш тинки - и пет ника да смени, все същия прост многознайко си оставаtoolegittoquit написа:Не съм запознат много с автомобили.Как хем твърди това, хем тук спори толкова ожесточено и иска да го приемат насериозно?
В същото време немската организация за защита на природата обяви искане за подобни изследвания и за автомобилите продадени в Германия. Ако бъде доказана манипулация и за тях, по подобие на тази в автомобилите за US пазара, то може да бъде поискана забрана за движение на дизелови автомобили в Германия, обявил председателя на организацията Jürgen Resch като добави и недоволството от контрола върху дизеловите автомобили от страна на немското законодателство.Значи немците не ги искат дизелите, ние тук да ги искаме?
kalpev написа: Кои жени са по-хубави - блондинките или брюнетките?Който много подбира остава с пръстче в устата.
kalpev написа: Как хем твърди това, хем тук спори толкова ожесточено и иска да го приемат насериозно?С това приятелю предварително съм отбил всякакви коментари и критики. А и всъщност никой човек нищо не знае, по-добре да не говори, че някой нещо знае. Нищо никой не знае, винаги ще се намери някой да му скрие шапката. Всеки учил цял живот.