• 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
p.v.x - майстор
simplex написа:
Празният ход обаче се регулира на място. В движение се оказва, че влиза много въздух, но двигателят не смуче и се разрежда горивната смес.
Защо не направиш така , че това коляно да е подвижно.
Да е свързано с хода на педала за газ(до спирачката в дясно).
Когато подаваш газ , коляното ще сочи напред по посока на движение на Пасатко.
При отнемане на газта , да сочи назад.
Така , ще се създаде под-налягане , и притока на въздух ще е по малък.
Виж питай в другите форуми.
И сподели тук.
И качи снимки , на това гениално решение.
ben84 - специалист
Сам казваш, че тоя заборник е като турбо.
А при турбото тоя въпрос се решава по един много елегантен начин. http://www.opelclub.bg/index.php?showtopic=89984 Виж снимките

В това е истината с тия изпарители.
Иначе колена и пробити чашки за кафе "майсторите" на газови слагаха по маркучите. И какви ли не глупости от които получаваш неравномерна работа в различните режими.
p.v.x - майстор
simplex написа:
Да, има си и недостатъци, но е много лесно решение. :)
Тези недостатъци , в какво отношение се изразяват?
Не го разбирам това.
Да знаеш , че ще има недостатъци , и независимо от това , да се правят промени.
kuger - майстор
Kirilpm. написа:
Оттук нататък да вземе да се задейства администрацията и да го изпрати по живо по здраво.Мисля,че навъди достатъчно теми,в които пита какво да прави по даден въпрос,обяснява му се,а после започва да дава акъл по същия въпрос и да ни обяснява как винаги е прав,а ние сме тъпички и не можем да го разберем.
Няма да махате Тинки, ясно!
Ще направя подписка за негова защита, той е уникумът на форума. Без него форумът ще умре тотално, сега и без това е полуумрял.
Само не ми е ясно, как така добър в професията си майстор да взема 600 лева на месец. Явно майсторлъка му е ......
Та аз си докарвам с "тъпото" електричарство поне по 400 лв. допълнително към пенсията. Явно той е "HI" майстор, не се хваща за какво да е!
Евала му!!
А и разбира от коли...., цени ..... ,тъпи и гладни майстори .... като него, май!
p.v.x - майстор
Аз не разбирам , с какво ви пречи темата , като и нейния автор.
Вярно е , че той малко наруши точка едно от правилника , с изказването си за дървените философи , но и вие го разберете правилно.
Нормално е човек , да се поддаде на въздействието на емоциите , особено когато търси такива глобални решения , свързани с правилната експлоатация на Пасатко.
От време навреме нарушава и точка четвърта от правилника , с използването на някакъв израз от рода Алах Акбар , ама това са дребни неща.
Той просто си е много емоционален.
Спрямо темата - Тя си търпи развитие.
Пасатко вървеше на бензин , сега върви и на газ
Дай боже време , с обща помощ , ще го подкараме и на вода.
kuger - майстор
p.v.x написа:
Аз не разбирам , с какво ви пречи темата , като и нейния автор.
Вярно е , че той малко наруши точка едно от правилника , с изказването си за дървените философи , но и вие го разберете правилно.
Нормално е човек , да се поддаде на въздействието на емоциите , особено когато търси такива глобални решения , свързани с правилната експлоатация на Пасатко.
От време навреме нарушава и точка четвърта от правилника , с използването на някакъв израз от рода Алах Акбар , ама това са дребни неща.
Той просто си е много емоционален.
Спрямо темата - Тя си търпи развитие.
Пасатко вървеше на бензин , сега върви и на газ
Дай боже време , с обща помощ , ще го подкараме и на вода.
Адвокат, а? С мен два!
Kirilpm. - специалист
Сега очаквам нова тема,накъсаха се шпилките на колектора,но всички стругари са маскари и ще си ги ремонтирам сам.
zz_stefanov - майстор
simplex написа:
kuger написа:
Само не ми е ясно, как така добър в професията си майстор да взема 600 лева на месец. Явно майсторлъка му е ......!
Просто го приеми, приемете го че е така. Че има и свят различен от вашия. И най-вече - че не знаете всички факти и никой не е длъжен да се обяснява на никого. Тръгнахме да търсим сметка.
Ще се наложи да свалям изпускателният колектор май... #-o
Това че има паралелни светове и че ние не сме там отдавна ни е ясно :)
Chefo77 - майстор
simplex написа:
Ще се наложи да свалям "изпускателният колектор" май... #-o
Що бре, Тинки, да не си вечерял лош боб? Или чакаш гости, а палавнико :-D
gogo7777 - майстор
Kirilpm. написа:
Сега очаквам нова тема,накъсаха се шпилките на колектора,но всички стругари са маскари и ще си ги ремонтирам сам.
Няма да се скъсат. Ще ги напръска с WD40.
Тинки ако нямаш WD40 можеш да си го направиш сам. Силно загряваш свинска мас и оливаш с нея шпилките. Един приятел така процедира и много е доволен. :wink:
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: