Chefo77 написа:Изглежда като патица, ходи като патица, кряка като патица - познай какво е.Внимавай. То и някои виждат светлина в тунела, а се оказва че приближава влак.

Chefo77 написа:Изглежда като патица, ходи като патица, кряка като патица - познай какво е.Внимавай. То и някои виждат светлина в тунела, а се оказва че приближава влак.
Chefo77 написа:Адаш, ще ме извиниш, но ... Тинки - възбуждаш ли се от мисълта, че някой може да отнесе скъп ремонтНе, не се възбуждам. Просто си правя сметката. Повече пари за пийень, яденйье и други работи, по-малко пари за скъпи ремонти. Не се възбуждам, просто е факт. Ако има нещо, което да се счупи, рано или късно то ще се счупи. Единственото, което можеш да направиш е предварително да направиш така, че да избереш вариант при който ремонтите ще са ти по джоба, а няма да гледаш колата като паметник.
Chefo77 написа:Започва дъждовния сезон. Внимавай с локвите.Защо, дизелО да не се дави у локвите? Немаш ядове с мене, аз ядове немам.
toolegittoquit написа:Тъй и не разбрах каква е твоята колаnv952 написа:5 Ако може да не сереш излишно в темата ми!Поне колите си ги купувам сам, с документи на мое име и пари, които са изработени от мен. И така е от години. Не си пораснал достатъчно, за да говориш така....
nv952 написа: Ясно е че много ти пречи чи нашите ми купиха кола-окАма тва до първата дюза за 800лв и рециклиране на турбина. Не че нещо, но при условие че един човек не може да си купи сам автомобила, как според теб ще се оправя с всичките експлоатационни разходи? Има ремонти, които могат да ти струват половината от цената на автомобила.
Chefo77 написа:После му стопи стартера от въртене ('щото е профи)Какво му има на един стартер, че се топи?
toolegittoquit написа: Ама тва до първата дюза за 800лв и рециклиране на турбина.Точно за дюзата се опитах да ти обясня
toolegittoquit написа: Иначе не - не ми пречи, имай си я.Е то остана и да ти пречи. Да вземем да пускаме анкети когато си купуваме нещо, да проверяваме дали на някого (особено на теб) няма да му попречи това, което имаме.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: