• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Всички имаме коли, нали ?
gogo7777 - майстор
нед яну 05, 2025 9:37 pmhidrazin написа:
нед яну 05, 2025 9:20 pmgogo7777 написа:
Не за друго, ама Шкода няма кой автомобилен гигант да я купи. Някой друг...може би.....
Ба, не са решили, не са я купили.
Иначе да, трудно ще е щото ония не са продажници като нашите муЙлоьовци дето си продадоха и майките.
И си имат държава а не като нас територия.
Ей го в на - пак отиваме на избори... :lol:
:partyman:
Ами да я купят. На мене не ми достигят няколко тона злато, инак ще я купя..... :lol: :lol: :lol:
hidrazin - майстор
нед яну 05, 2025 9:56 pmgogo7777 написа:
Ами да я купят. На мене не ми достигят няколко тона злато, инак ще я купя.....
Колко тона не ти стигат? Да ти дам някой друг на заем или да направим ТКЗС ?
Все пак един тон злато е някакви си към 82 милиона евра. Не е много.
Един тон злато не е много и като обем.
Събира се в три туби от 20 литра и ще остане място в тях за още. Ама да не се презорваме с носене и товарене. :-D
Във всяка туба ще налеем само по 333,33 кг злато. И ще остане доста празно отгоре.

Прикачен файл:
Туба 20 литра.png

fbr - майстор
нед яну 05, 2025 9:11 pmgogo7777 написа:
Сега се сетих.. ..Шкода беше инвеститор в проекта "Моховце'......
А, първия ни реактор за Белене беше на Шкода.
MamaMy - майстор
нед яну 05, 2025 10:20 pmhidrazin написа:
нед яну 05, 2025 9:56 pmgogo7777 написа:
Ами да я купят. На мене не ми достигят няколко тона злато, инак ще я купя.....
Колко тона не ти стигат? Да ти дам някой друг на заем или да направим ТКЗС ?
Все пак един тон злато е някакви си към 82 милиона евра. Не е много.
Един тон злато не е много и като обем.
Събира се в три туби от 20 литра и ще остане място в тях за още. Ама да не се презорваме с носене и товарене. :-D
Във всяка туба ще налеем само по 333,33 кг злато. И ще остане доста празно отгоре.

Туба 20 литра.png

Като ги гледам по филмите как надигат ония сандъци пълни с кюлчета и ме напира на смях. Тези хора нямат и грам въображение. Поне да си представят колко ще тежи същото парче желязо. В един филм крадяха кюлчета с Мини-та. Там малко се бяха позамислили, но накрая пак пресолиха манджата.
Николов Н. - специалист
https://www.skoda-auto.com/company/about Онези недоучили "умници" да прочетата " УПРАВЛЕНИЕ"! И до проумеят кой е единственият акционер!!
пон яну 06, 2025 8:25 amНиколов Н. написа:
https://www.skoda-auto.com/company/about Онези недоучили "умници" да прочетата " УПРАВЛЕНИЕ"! И до проумеят кой е единственият акционер!!
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D0 ... 0%B4%D0%B0
Бат кемал, чети етикета бавно и до края!

Акциза плати ли си?
Николов Н. - специалист
Трифонов, тука пишем за съвременното състояние на завода за автомобили "Шкода". Но явно зависта и мерака ти да напишеш поредната глупост след мене ,наделява над разсъжденията. Историята на марката не е обект на спора и всеки може да е прочете.
емовлаха - специалист
В съвремието как два Фолксвагена се дърпат :)

MamaMy - майстор
пон яну 06, 2025 10:26 amНиколов Н. написа:
Трифонов, тука пишем за съвременното състояние на завода за автомобили "Шкода". Но явно зависта и мерака ти да напишеш поредната глупост след мене ,наделява над разсъжденията. Историята на марката не е обект на спора и всеки може да е прочете.
Не съм Трифун, но факт: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D0 ... 1%82%D0%BE
пон яну 06, 2025 10:26 amНиколов Н. написа:
Да ти завиждам за какво бе?! И кои "пишем" за автозавода на Шкода?
Някой спори ли с теб и за какво да спори, след като на всеки е ясно или се е изяснило?!
Бат кемал, започна да повтаряш като надраскан винил.
Ето, локомотиви знам, че правят, но не знаех за реакторите. Тях също ли Фолксваген ги етикетира?
Дали някой не знае, че автомобилите Шкода са под шапката на Фолкс? Ти обаче продължавай да спориш!
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на пон яну 06, 2025 12:35 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Тема "Електромобил в гаража." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: