Само кабриолет не съм карал, мислих да си взимам по едно време, ама размислих. Една ножка вечерта на паркинга и гюрюка замина, а гюрюка струва много пари.

Врагове ли имаш брееее.......Кви са тия кахъри.
Само кабриолет не съм карал, мислих да си взимам по едно време, ама размислих. Една ножка вечерта на паркинга и гюрюка замина, а гюрюка струва много пари.
simplex написа:Като знам че за теб върха на сладоледа е радио с касетка и убийствен тунер,някой наистина трябва да е надрусан,че да тръгне да го крадеgogo7777 написа:Врагове ли имаш брееее.......Кви са тия кахъри.Злобни съседи, които завиждат на хубавата кола могат да я одерат или да й дупнат гюрюка. Или някой наркоман да го нареже, за да вземе радиото.
nikolovvd написа:Каква е колата ли? Ами последен модел!
nikolovvd написа:За 8 години и 5 месеца само една крушка ми е изгоряла на късите преди месец и половина.
montoya написа:Е пак може да е последен модел. Просто да не са обновили модела за толкова време или да са го спрели от производство. Аутлендъри има нови, ама не знам колт дали произвеждат нов примерноАбе прозвуча ми малко, все едно тийнейджър да се хвали с колата на баща си.....
simplex написа:Нямат какво да ядат, защото цял ден киснат по кафенетата и мрънкат като тебе.nikolovvd написа:....Едва ли си виждал нова кола отдолу!Твоите съграждани няма какво да ядат ...
simplex написа: Значи на Земята има 2 типа хора - ТИ и всички останали, тез мерзавци които киснат по кафетата.Не!!! Хора които работят и хора като теб, които ги мързи и мрънкат, а като им дадат работа се оплакват от ниското заплащане! Гладни, некадърни и капризни. От 13+ години работя в IT сектора за една и съща фирма. Няма да ти разправям какво съм чул и видял през това време. И работя за още 2-3 работодатели, да те е яд!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: