• 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 154
Всички имаме коли, нали ?
gogo7777 - майстор
Само кабриолет не съм карал, мислих да си взимам по едно време, ама размислих. Една ножка вечерта на паркинга и гюрюка замина, а гюрюка струва много пари.
:-D :-D :-D
Врагове ли имаш брееее.......Кви са тия кахъри.
Junak - майстор
gogo7777 написа:
:-D :-D :-D
Тинки мрази всички и си мисли, че и другите са като него.
Такова жалко създание като него не може да има.
Уникален тъпигьоз...
Chefo77 - майстор
Вижте само каква тафтология - пуснал темата чистосърдечно. Тема, която е именувана "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!".
Долу горе като да кажеш на някой "Е*и си майката" без лоши чувства...

P.S. Тинки, той злобният съсед може 101 поразии и на Пасатко да направи.
Chefo77 - майстор
Е тогава защо се сърдиш - ние си се ядосваме задявъчно :lol: :lol: :lol:
Kirilpm. - специалист
simplex написа:
gogo7777 написа:
Злобни съседи, които завиждат на хубавата кола могат да я одерат или да й дупнат гюрюка. Или някой наркоман да го нареже, за да вземе радиото. [-(
Като знам че за теб върха на сладоледа е радио с касетка и убийствен тунер,някой наистина трябва да е надрусан,че да тръгне да го краде :irre:
После очаквам теми,как да залепим гюрук с плюмка и как да оправим течовете,понеже наглия тапицер иска пари :lol:
stoianov_n - специалист
nikolovvd написа:
Каква е колата ли? Ами последен модел! :-D
nikolovvd написа:
За 8 години и 5 месеца само една крушка ми е изгоряла на късите преди месец и половина.
:lol: :-D
montoya - майстор
Е пак може да е последен модел. Просто да не са обновили модела за толкова време или да са го спрели от производство. Аутлендъри има нови, ама не знам колт дали произвеждат нов примерно
stoianov_n - специалист
montoya написа:
Е пак може да е последен модел. Просто да не са обновили модела за толкова време или да са го спрели от производство. Аутлендъри има нови, ама не знам колт дали произвеждат нов примерно
Абе прозвуча ми малко, все едно тийнейджър да се хвали с колата на баща си..... :-D
nikolovvd - майстор
Тинки, ти ESP имаш ли на колата, защото ако нямаш и си сменил само предните гуми, със сигурност ще убиеш някой, а в най-долрия случай себе си!
simplex написа:
nikolovvd написа:
....Едва ли си виждал нова кола отдолу!
Твоите съграждани няма какво да ядат ...
Нямат какво да ядат, защото цял ден киснат по кафенетата и мрънкат като тебе.
Колата не е нова - купена е нова! На 8+ години е, но е поддържана както трябва в сервиз, който освен Мицубиши поддържа Брабус, ако изобщо ти говори нещо това име.
И да, няма по-нов модел, все пак не е Форд - на всеки 3 години излиза нов модел.
nikolovvd - майстор
simplex написа:
Значи на Земята има 2 типа хора - ТИ и всички останали, тез мерзавци които киснат по кафетата.
Не!!! Хора които работят и хора като теб, които ги мързи и мрънкат, а като им дадат работа се оплакват от ниското заплащане! Гладни, некадърни и капризни. От 13+ години работя в IT сектора за една и съща фирма. Няма да ти разправям какво съм чул и видял през това време. И работя за още 2-3 работодатели, да те е яд! :-D
Последната култово реплика, която чух бе - "За 1000 лв. няма да изляза от нас бе!".
За фейслифта няма да ти обяснявам. Когато дизайна е на дизайнери от Pininfarina не се налагат доукрасяване, както е с Мазарати, Алфа Ромео и т.н.
Ама как да обясниш на човек, който боядисва кола за 10 лв. и се смята тор дизайнер, електричар и газаджия. :lol:
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 154

Тема "Какъв Пасатко си купих - да ви е яд!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: