• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Всички имаме коли, нали ?
сам - помощник
Кой има практически опит с ДУРАЛЮБ ?Нека сподели какво е усетил.
kuger - майстор
Не му се връзвайте на тоя!
Не знам кой форум му е поред да прави опит да рекламира.
сам - помощник
Кое ? Питам кой има практика с дуралюб?Ти кажи каква имаш ?
майсторе - напреднал
Порови във форума.Много на готово очакваш да ти дойде сдъвкана информацията.
Другия вариянт е пръчваш дуралюб www.duralube.free.bg ,сипваш и сам виждаш практическия опит.
ralev - специалист
Аз имам, тези добавки са голяма измислица, преди 10г. карах едно рено и му сипах от това чудо. Ефекта беше че се вдървиха всички семеринги и двигателя текна като лейка.
На пазара има много такива - Говорил съм си и с вносителя на руското чудо Ресурс, как уплътнявало драскотините по цилиндрите на буталата и повишавало компресията, и от там по малък разход на гориво и масло - да ама не.
На въпроса ми: за да е надраскан цилиндъра е счупен сигмента? добавката не може да го възстанови! при издухан клапан също не работи. Сипваш добавка и си внушаваш че е по добре, ефекта плацебо при ДВГ не работи.
Така че , ако мислиш да караш колата отваряй двигателя и го прави, другото е пари на вятъра.
Тани - модератор
Не знам дали е вярно, но създателя на добавката коментирал избора на име - ДУРАк ЛЮБимии или както там звучи правилно на руски! :wink:
ralev - специалист
=D> :lol:
сам - помощник
Kaто казваш тези добавки,кои марки имаш в предвид ?
ralev - специалист
ДУРАк ЛЮБимии
ralev написа:
карах едно рено и му сипах от това чудо. Ефекта беше че се вдървиха всички семеринги и двигателя текна като лейка.
сам - помощник
С каква цел си слагал добавките ?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "Ползвали ли сте добавката на Дуралюб България Diesel HD ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: