Всички имаме коли, нали ?
vlax - майстор
Може ли да посочите автосервиз в София,който да работи и след 18:00 часа,за преглед на кола преди купуване.
muhala - специалист
https://www.facebook.com/EclipseService/
Работи единствено вечер след 6 ако не се лъжа. Има телефон на страницата. Обади се и виж дали може да ти свърши работа.
horgasz - специалист
Ей тоя: http://serviz-petkov.com/ се рекламира като денонощен. Намира се почти на края на Дружба. Не съм го тествал, само съм го виждал като минавам от там.
nikolay_1 - напреднал
Този в Павлово е до 19:30 ако това ти върши работа

http://emk-service.com/bg/avtoserviz-pavlovo
lov - майстор
От мен съвет. Кола за такъв оглед се кара във фирмен сервиз на марката. Там единствено могат да ти изкарат всички недъзи и скрити неща дето автоджамбазина е направил. Пролетта минах по тоя път с една кола за сина. 30-40 лева ми взеха във фирмен сервиз на Пежо за диагностика и извадиха на показ всички кирливи ризи на първата на която закарах. В базата данни си имат цялата история и какво е правено на колата преди да е внесена у нас. Огледа не беше само да почукнат тук там и да напънат със щангите да видя дали няма разбита предница или нещо друго по ходовата част. Аз дори не очаквах да я разхвърлят толкова много за тази цена. Всички кори на двигателя бяха свалени и се направи пълен оглед за течове които се оказа че има но иначе няма как да се видят. И най важното километрите се оказаха три пъти повече от това което се вижда. И още една камара замаскирани дефекти.
Даже в един момент ме повикаха да ми покажат нещата ми казаха направо в очите спираме огледа защото ''този автомобил не е твой''. Съжаляваме но ще трябва да си платиш един част работа. Толкова е минимума. :)
чет авг 16, 2018 2:29 pmhorgasz написа:
Ей тоя: http://serviz-petkov.com/ се рекламира като денонощен. Намира се почти на края на Дружба. Не съм го тествал, само съм го виждал като минавам от там.
Пиша чак сега, защото наскоро пуснаха реклама по радиото на най-некомпетентия и лъжлив сервиз който може да съществува. Моя опит с тях беше през 2013г малко преди Коледа, когато колата ми просто спря. Майстора при който ходех , каза че ще може да я види чак след 10 Януари и затова реших да търся друг. Попадна ми сервиз Петков, които имаха денонощна услуга, нещо което не бях чувал и много се впечатлих. Извиках ги а ми закарат колата и да почнат да я правят. Знаех, че ще е нещо сериозно по двигателя и чаках да ми кажат какво е точно. Обадиха ми се и казаха, колко е сложно всичко, ще трябва да свалят главата, шлайфане, клапани и т.н, може да са буталата и че ще е 700-800лв. Казах им да действат. Направиха всичко ама цената вече 1200лв. и колата започна да и свири турбото и да губи мощност. Било от едни клапани, които се продавали само оригинални на DENSO, и трябва да ги сменя. Не можело втора употреба. Купих ги (червен и зелан клапан) 500лв. и им ги дадох да ги сменят. Пак нищо. Колата отново няма мощност. Дюзите ми били за смяна. Отидох да ги рециклирам. Отново нищо. Накрая започна да не пали. Сега пък стартер да рециклирам. Добре. В крайна сметка след всичките сменени неща колата беше без мощност и свирещо турбо. Разправях се с тях, но те ми казаха, че не знаят каквъв е проблема и да си карам така колата, пък те са работили по колата и тези пари трябва да им платя. След разправии им платих взех си колата и отидох при моя майстор, който вече трябваше да ми рециклира турбото защото вече беше гръмнало и да оправи проблема с мощността. Оказа се че са объркали връзките на някои от клемите с кабели , в резултат от което са им се стопили изолациите и е подават правилно сигнали. В крайна сметка колата тръгна, но мнението на моя майстор, е че турбото е гръмнало, защото главата като са я шлайфали е била толкова мръсна отвън, че се е съмнявал дали от вътре са изчистили стружките които евентуално да попаднат в турбината. това е недоказуемо естествено, но след като видях как работят тези хора, не го изключвам. ХОРА НИКОГА НЕ СТЪПВАЙТЕ В ТОЗИ СЕРВИЗ.
Видях един пост на човек, ходил там и описва подобна картинка, и същата девойка и същите разправии с Петков. Браво на него че е успял да си отсои правата, не като мен.
https://www.opelclub.bg/index.php?showtopic=73891
п.с. изадоха ми сервизна книжка и бележки с всички ремонти. Още ги пазя. Цените на частите не са завишени като при колегата, но ремонта излезе ужасно скъп и най-лошото че колата след това не вървеше.

Тема "Автосервиз в София след 18:00 часа" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: