Всички имаме коли, нали ?
hidrazin - майстор
В крайна сметка има и читави коли.
Различни от таралясниците които масово караме в БГ като горди членове на ЕС.
Хубавото е че в обозримо бъдеще ЕС няма да го има... :-D
:partyman:
kozl - майстор
Чираче написа:
Купих лепило ВИСБЕЛА. Пълна глупост - никаква електропроводимост. НИКАКВА. Ново стъкло с монтажа 250 лв.
Не помня как съм преживял с пежото 305 години без подгрев на задното стъкло. Но беше комби и стъклото вертикално та поне сняг не задържаше. Още като купих комбито и в КАТ при прехвърлянето се заядоха за фолиото по стъклата в комби отсега (само там имаше). Вкараха ме в някаква разправия да вися по кабинети в КАТ за разрешение да ползвам фолирани стъкла в комби отсега. И като ми не издържа нервната система хванах ножче и свалих фолиото, обаче и заедно с нагревателите на задното стъкло. И така години наред без подгрев на задно стъкло. Дори ползвах проводниците за подгрева и направих трети STOP на задното стъкло на комбито.
На следващото пежо 306 хечбек не помня как се откърти едната клема на подгрева към задното стъкло. Първо лепих с проводящо лепило закупено от М-Комплект. След време се отлепи клемата и я залепих с непровъдящо лепило за стъкло-метал, а отгоре мазах сребърен лак няколко пласта. И така работи подгрева докато мина към следващия собственик. Още движи 306-цата, но подгрева дали още работи :?
Па некога продаваха в Кореком прозрачно фолио с реотани. Много исках да пробам на жигулето, но не стана поради ограничини финансови средства.

Тема "Имам проблем с реотаните на задното стъкло" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: