Автокъща Крис2-Враца и Крис1-Враца със собственик Пламен (Пандо) са измамници. Купих си от тях втора употреба Ауди Q7 за 20 000лв и в момента ми се налага да дам още 10 000лв за да го ремонтирам. Когато го купувах Пламен изрично ме увери, че колата е съвсем здрава. Стойте далеч. Л.Н
Всички имаме коли, нали ?
121 мнения в "Автокъща Крис2-Враца и Крис1-Враца са измамници"
D.Kalchev
- специалист
Покупка на висок клас кола на старо като Кю 7 си е уравнения с много неизвестни. Тоест голям риск. Дори и напълно здрава всяка една Кю 7-ца иска по няколко хиляди годишно за поддържане. Такава кола иска висок доход и много хора се подлъгват по ниска цена или думи на търговци. Среден клас кола в добро състояние и на 7-8 години струва 15-20 хилядарки. Няма как да се вземе читаво Кю за 20 хиляди. Поне според мен.
MamaMy
- майстор
Купих от Врачанска автокъща колата с която теглеха платформата до КАТ. Собственика на автокъщата държеше на всяка цена да ми продаде нещо за да не ме изтърве. Като си я взимах си свали акумулатора, а вътре само той не беше срал. Отзад в багажника си беше возил кучетата, и бяха повръщали, срали и пикали на воля. Една седмица миене и пране. 10 вида препарати, пароструйки и всички екстри докато се отмирише. След това нищо неочаквано. Стандартните джамбазки глупости, но по мотора всичко беше бетон. И четирите диска бяха нови и накладките бяха нови. Смених секторна кутия, че капеше въпреки, че можеше още да се кара. На втората година скъса пластините на притискащия диск. Оказа се, че и той беше нов. Как ме изтърва толкова тънко тоя измамник не ми стана ясно. Явно съм се циганял повече и от него щото плати прехвърлянето и ми върна 20 лв за нафта
Трифон П.Трифонов
- майстор
пон сеп 11, 2023 3:40 pmlyubohar написа: Кю 7 за 20000лв.?!Я ти една врачанска
https://bazar.bg/obiava-41931893/audi-q ... ha-avtomat
Примоция, Чубака.
Опалянкаааа
https://bazar.bg/obiava-41963545/audi-q7-3-0tdi-fulll
https://bazar.bg/obiava-42102673/audi-q7-3-0tdi
https://bazar.bg/obiava-38205236/audi-q ... promotsiia
Само да искаш.
Трифон П.Трифонов
- майстор
Правилно- купуваш си сравнително ново, но също с огромни разходи за поддръжка. За Кюфка иде реч, нали?!
Те и другите табеларки не падат по долу, във високия клас.
На някви бумери, даже биелните лагери се сменяли заедно с други, редовни консумативи.
Така твърди колега- конкретно не съм запознат. Колегата, понеже се замогна, та го обяви съз зле прикрита гордост.
Те и другите табеларки не падат по долу, във високия клас.
На някви бумери, даже биелните лагери се сменяли заедно с други, редовни консумативи.
Така твърди колега- конкретно не съм запознат. Колегата, понеже се замогна, та го обяви съз зле прикрита гордост.
Трифон П.Трифонов
- майстор
Е, то хубаво и дай Боже всекиму, но що караш толкова дълго?
Пет години и чао, щом имаш възможност,......."колега".
Като си почнал с хвалбите, ще споделиш ли конкретно колите? Но без да лъжеш, нали?!
Вчера се прибрах от софето- бях с таралясника на 32+г.
Минал с ключа и го одрал, някой кореняк софиец, вероятно щото съм му заел мястото, докато си кара викенда на родното място.
винаги, когато пътувам натам, правя го в петък или събота, а си тръгвам в неделя.
Така винаги пътят ми е сравнинително ненатоварен, за разлика от този в обратната посока.
Виждал съм потресаващи задръствания по празници.
Пет години и чао, щом имаш възможност,......."колега".
Като си почнал с хвалбите, ще споделиш ли конкретно колите? Но без да лъжеш, нали?!
Вчера се прибрах от софето- бях с таралясника на 32+г.
Минал с ключа и го одрал, някой кореняк софиец, вероятно щото съм му заел мястото, докато си кара викенда на родното място.
винаги, когато пътувам натам, правя го в петък или събота, а си тръгвам в неделя.
Така винаги пътят ми е сравнинително ненатоварен, за разлика от този в обратната посока.
Виждал съм потресаващи задръствания по празници.
Тема "Автокъща Крис2-Враца и Крис1-Враца са измамници" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература